ShippingWatch

Epic Gas i mål med refinansiering for millioner

Singapore-baserede Epic Gas har i samarbejde med tre banker gennemført en refinansieringsaftale på 90 mio. dollars for 14 LPG-fartøjer. Udbyttet fra den nye aftale er blevet brugt til at afdrage gæld på eksisterende lån.

Gasrederiet Epic Gas, der er baseret i Singapore, har gennemført en refinansieringsaftale for samlet 90 mio. dollars for 14 LPG-skibe, lyder det i en meddelelse fra rederiet.

Refinansieringen på 90 mio. dollars har udløb i 2024, fremgår det. Aftalen er landet i samarbejde med bankerne ABN Amro Bank, DVB Bank samt Norddeutsche Landesbank.

Udbyttet fra refinanseringen er blevet brugt til at betale udestående gæld på eksisterende lån til netop DVB Bank og Norddeutsche Landebank. De havde udløb i henholdsvis december 2017 samt i 2019 og 2020.

"Med gennemførslen af refinansieringen har selskabet ingen refinansieringsmæssige forpligtelser før 2019," skriver Epic Gas.

Epic Gas kontrollerer en flåde på 41 fartøjer. Rederiets regnskab, der blev offentliggjort i februar, viste et underskud på 23,3 mio. dollars i 2016.

Epic Gas får nyt underskud i fjerde kvartal

Epic Gas fik millionunderskud i tredje kvartal

Drewry: For mange skibe vil holde LPG-raterne i skak

Forsiden lige nu

Maersk-skibe sejlede under sortlistede flag på sidste rejse

Fire skibe fra Maersk Line sejlede under sortlistede flag, da de var på vej til ophugning på stranden i indiske Alang. Omflagningen skete efter, at koncernen havde solgt skibene til såkaldte cash-buyers. Søfolk risikerer at betale prisen, siger ngo og fagforening.

Wilhelmsen går mod strømmen med Norsea-opkøb

Den norske koncern Wilhelmsen har købt majoriteten i Norsea Group på et tidspunkt, hvor flere selskaber løber i den modsatte retning. Der er bedre tider på vej, vurderer Wilhelmsen over for ShippingWatch.

Esvagt indførte omstridt højdekrav i 2015

Esvagt har i flere år haft et højdekrav til sine skibsassistenter. Kravet bliver mistænkt for at forskelsbehandle kvindelige jobansøgere. I dag har Esvagt 11 kvindelige søfolk ansat. Rederiet vil dog ikke svare på, om de og deres mandelige kollegaer alle er over 170 cm.

Seneste Tank

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere