Odfjell Tankers får en ny mand i toppen, når Frank Erkelens overtager rollen som CEO for selskabets globale aktiviteter. Det oplyser den norske Odfjell-gruppe i en meddelelse. Odfjell Terminals er leverandør til kemikalietankindustrien og har lagerservice i en lang række lande og 23 havne verden over med hovedsæde i Houston USA.

Frank Erkelens har mere end tyve års erfaring fra terminalindustrien og kommer fra en stilling som formand for selskabet Vopaks operationer i Europa, Mellemøsten og Afrika. Han bor i Holland og vil arbejde fra både Rotterdam og Houston, når han bliver en del af Odfjell fra den 1. maj.

Desuden har formand for Odfjell Terminals David Ellis, der har mere end tyve års erfaring i Odfjell-gruppen, valgt at trække sig fra den 1. april. I den mellemliggende periode vil CEO for gruppen Kristian Mørch varetage posten som CEO.

"Dave har siden 2013 ledet organisationen gennem en udfordrende periode for Odfjell Terminals," skriver bestyrelsen og takker for hans arbejde.

Odfjell Terminals er et joint venture mellem Odjell SE, der ejer 51 procent, og Lindsay Goldberg. Selskabet har over 1.000 ansatte og tilbyder lagerfaciliteter på mere end 5,4 millioner kubikmeter med omkring 1.400 tanke i 23 havne.

Odfjell sælger sit hovedkvarter

Odfjell bliver trukket ned af bunkerkontrakter

Odfjells nye gasskibe betydeligt forsinket fra værftet