ShippingWatch

Torm giver topchef optioner for 22,6 mio kr

Efter regnskabet forleden har Torm som led i sin vederlagspolitik tildelt topchef Jacob Meldgaard såkaldte restricted share units, RSU'er, til en teoretisk værdi af op til 22,6 mio. kr.

Torm har som led i sin vederlagspolitik tildelt sin topchef, Jacob Meldgaard, såkaldte restricted share units, RSU'er, til en teoretisk værdi af op til 22,6 mio. kr.

Det fremgår af en meddelelse fra rederiet.

I alt modtager Jacob Meldgaard 1.276.725 RSU'er.

Under forudsætning af, at topchefen optjener retten til alle aktier og med en udnyttelseskurs på 96,3 kr. per aktie, har vederlagsprogrammet en samlet værdi af 22,6 mio. kr. baseret på Black-Scholes-modellen, oplyser Torm.

Prøv ShippingWatch gratis og få adgang til alle artikler i 40 dage

RSU'erne optjenes over en periode på fem år, idet en femtedel af det tildelte antal optjenes på årsdagen for tildelingen i hvert af de efterfølgende fem år.

Jacob Meldgaard: Målet er en børsnotering i år

Torm vil etablere holdingselskab i England

Torm lander årsoverskud på 127 millioner dollars

Forsiden lige nu

Ugens tophistorier på ShippingWatch

Omflagning af Maersk-skibe før ophugning i Alang, fremgang i tørlast, oprustning i Gorrissen og søfartens forurening var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Statoils topchef dropper at gå på pension

Det bliver ikke til et tidligt otium for koncernchefen i norske Statoil. Eldar Sætre er blevet bedt om at fortsætte, også selv om han stod overfor at falde for aldersgrænse.

Nu begynder ankesagen om omfattende svindel i Monjasa

Det kostede Monjasa-stifter Jan Jacobsen en fængselsstraf på 3,5 år og Monjasa en bøde på 10 mio. kr., da de blev dømt for omfattende bedrageri sidste år i byretten. Nu begynder ankesagen ved Vestre Landsret.

Seneste Tank

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere