ShippingWatch

Torms første nybygninger i årevis snart leveret

Allerede i marts vil de seks nybygninger, som den amerikanske kapitalfond og hovedaktionær Oaktree indskød i Torm, være leveret til tankrederiet.

Om godt en måned, i begyndelsen af marts, vil Torm have modtaget sine seks øko-nybygninger, som er en del af rekonstruktionen af det danske produkttankrederi, og som den nye kontrollerende ejer, den amerikanske kapitalfond Oaktree Capital, indskød i rederiet.

Torm har netop modtaget den femte, Torm Torino, af de i alt seks mellemstore MR-produkttankskibe fra det sydkoreanske Sungdong-skibsværft, oplyser rederiet i en meddelelse mandag.

Torm i stor ordre på kinesiske nybygninger

Torm vendte for første gang i syv år tilbage i nybygningsmarkedet med bestilling i sidste måned af fire store såkaldte LR2-skibe fra kinesiske Guangzhou Shipyard International til en værdi af 200 millioner dollars, ca. 1,4 milliarder kroner. Ordren tæller også en option på yderligere seks skibe inden for LR2-, LR1- eller de mellemstore MR-skibe, der udgør kernen i Torms eksisterende flåde på omkring 80 skibe.

Oaktree tildeler Torms topledelse og 20 ansatte aktieoptioner

Torms CEO tryg ved nybygninger trods stor ordrebog

Kim Ullman: Tankmarkedet skrøbeligt som en æggeskal

Torm køber yngre skibe i flådefornyelse

 

Forsiden lige nu

Christian Levin har solgt sit sidste skib

Christian Levin, stifter og ejer af XO Shipping, har ifølge Vesselsvalue.com nu solgt det sidste af de to skibe, han købte omkring årsskiftet 2013-2014. Begge skibe var ejet i separate selskaber og er solgt under købsprisen.

Seneste Tank

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere