ShippingWatch

ABN Amro: Attraktivt potentiale i Hafnia Tankers

Den hollandske storbank indleder dækning af Hafnia Tankers med en købsanbefaling på rederiets indtjeningspotentiale og en attraktiv aktiekurs.

Den hollandske storbank ABN Amro har indledt dækning af det dansk-baserede produkttankrederi Hafnia Tankers med en købsanbefaling baseret på rederiets indtjeningspotentiale i et stærkt produktmarked de kommende år og en attraktiv aktiekurs.

Bankens shippinganalytikere Glenn Lodden og Wilhelm Flinder i Oslo vurderer, at Hafnia Tankers med en aktuel flåde på 42 skibe inklusiv syv nybygninger og fem indchartrede skibe kommer ud af 2015 med et nettoresultat på 39,6 millioner dollars stigende til 65,3 millioner dollars og 76,1 millioner dollars i henholdsvis 2016 og 2017.

Hafnia Tankers med britiske Barclays og kapitalfonden Blackstone i ejerkredsen, er i øjeblikket noteret på OTC i Oslo med planer om en børsnotering i New York.

Hafnia Tankers tog i maj sidste år det første formelle skridt mod en børsnotering på New York Stock Exchange, da selskabet indsendte en indberetning til det amerikanske finanstilsyn. Siden er investorinteressen i shippingaktier generelt kølnet, og en børsnotering af Hafnia Tankers synes ikke lige om hjørnet.

I øjeblikket har Hafnia Tankers en markedsværdi på 499,5 millioner dollars.

ABN Amro har et kursmål på 120 norske kroner per aktie.

Brandudsalg af aktier i tankrederier i brutalt shippingmarked

Hafnia Tankers børsnotering kommer tidligst i 2016

Hafnia Tankers trækker i pænt plus i tredje kvartal

 

Forsiden lige nu

Shippingindustrien: Vi arbejder aktivt for miljøet

De store shippingorganisationer afviser hård kritik om at forhale arbejdet med bl.a. rederiernes udledning af CO2. Vi spillede en stor rolle i udviklingen af en ny miljøstrategi, fastslår ICS over for ShippingWatch.

Seneste Tank

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere