ShippingWatch

Engangsbeløb trækker Höegh LNG ned

Norske Höegh LNG gik tilbage i årets tredje kvartal, der endte på et overskud på 1,1 mio. dollars. Ser man bort fra engangsudgift, var kvartalet tilfredsstillende, siger CEO.

Det norske gasrederi Höegh LNG fik et overskud efter skat på 1,1 mio. dollars i tredje kvartal og gik tilbage fra 3,3 mio. dollars i samme periode sidste år.

Udviklingen var dog god, hvis man ser bort fra et engangsbeløb, som er hovedårsagen til tilbagegangen, understreger CEO Sveinung J.S. Støhle i en kommentar til regnskabet.

"(...) vi er glade for, at de underliggende resultater i kvartalet er rekordhøje med en ebitda på omkring 41 mio. dollars og et nettoresultat på 11 mio. Mens Höegh LNG indtil videre i 2017 har set forsinkelser i forbindelse med FSRU-kontrakter med opstart i fremtiden, så er aktiviteten i markederne for FSRU og LNGC høj," siger han.

Höegh LNG var som en af de første med på satsningen med de fyldende gasterminaler (FSRU), som kan ligge ud for kysten som en gasstation. Målet er at have i alt 12 i operation eller under konstruktion i 2019. I dag har selskabet syv FSRU'er og to LNG-skibe i flåden.

Höegh LNG ser stort potentiale i ny alliance

Drewry: Derfor bør redere investere i flydende LNG-terminaler

Höegh LNG overgik forventningerne i første kvartal

Forsiden lige nu

Norsk rederchef bliver søfartsrådgiver i FN

Sturla Henriksen, afgående direktør for Norges Rederiforbund, får nyt job i FN fra årsskiftet. Her skal han være med til at styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og myndighederne.

Tilsyn efterforsker dødsulykke på Maersk-rig

De norske myndigheder har åbnet en officiel undersøgelser af dødsulykken på Maersk Interceptor. En person omkom i sidste uge under ulykken på riggen, som er ejet af Maersk Drilling.

Seneste Tank

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere