Log ind

BP: El-bilen rokker ikke ved vores tro på olieforbruget

Wintershall rig platform olie offshore nordsø Tank:

Hvis man skal lytte til de store energiselskaber, vil forbruget af olie kun gå én vej frem mod 2035. Hverken el-biler eller introduktionen af biobrændstoffer får det store britiske olieselskab BP til at vakle i troen.

Deutsche Bank tror på stigende produkttankrater

Torm1.jpg Tank:

Selvom der har været flere røde tal i blandt, er de første helårsresultater fra produkttankrederierne også gode nyheder for industrien fremover, vurderer Deutsche Banks shippinganalytiker Amit Mehrotra over for ShippingWatch. Han tror på stigende rater over de næste par år.

Maersk Tankers forventer svært marked i 2017

Christian%20M.%20Ingerslev%20-%20Chief%20Executive%20Officer.jpg Tank:

CEO i Maersk Tankers, Christian M. Ingerslev, ser tidligst i andet halvår 2018 en bedring i produkttankmarkedet. Tidspunktet flugter til gengæld med en løsning for rederiets selvstændige fremtid uden for Maersk, hvor en børsnotering er en af tre muligheder.

Her er overblikket over Maersks regnskab

Maersk Tankers slæbebåd towage Container:

Verdens største containerrederi, Maersk-gruppens kerneforretning Maersk Line, kom ud af 2016 med et dundrende underskud, og gruppen som helhed tabte næsten to mia. dollars. Det skyldes hovedsagligt offshoredelen. Her er dit overblik over onsdagens årsregnskab fra Maersk.

Ardmore Shipping i stort dyk i 2016

Ardmore Seaventure1.jpg Tank:

Ardmore måtte se sit årsresultat smuldre, og tankrederiet røg endda i rødt årets sidste kvartal. Selskabets CEO peger på fyldte lagre og en stor tilgang af nye skibe som de største årsager, mens han er optimistisk omkring udsigterne for markedet fremadrettet.

Jefferies: Maersk Line er på vej i plus igen

Maersk Line container 4 Container:

I den første analyse fra de store udenlandske investeringsbanker op til Maersk-gruppens regnskab onsdag i næste uge vurderer Jefferies, at containerindustrien er inde i så god en udvikling, at Maersk Line går i plus i fjerde kvartal efter den øvrige nedtur i 2016.

John Fredriksen vil skabe ny norsk tankgigant

Fredriksen.jpg Tank:

Tankrederiet Frontline, som er kontrolleret af John Fredriksen, har budt på samtlige af aktierne i konkurrenten DHT. Hvis milliard-handlen går igennem, vil det skabe en ny norsk-baseret tankgigant inden for råolie med ti pct. af verdens VLCC-flåde.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE