Log ind

Frontlines nye angreb på DHT afværget

Fredriksen.jpg Tank:

Retten på Marshall Islands har ligesom retten i New York fastslået, at aftalen mellem BW Group og DHT Holdings ikke er problematisk. Frontline har begge steder forsøgt at få rettens ord for det modsatte for selv at få større del i DHT Holdings flåde af supertankere.

Fredriksen forsøger sig igen med DHT

Fredriksen.jpg Tank:

John Fredriksens Frontline har på ny sendt et tilbud til DHT, hvor selskabet foreslår en sammenlægning af Frontline og DHT. "Vi er overbeviste om, at den nye foreslåede kombination af Frontline og DHT vil give maksimal værdi til begge hold af aktionærer," skriver Frontline.

Sidste uges bedste historier på ShippingWatch

brian.jpg Rederier:

Det blå vækstteam fremlagde sine anbefalinger til regeringen, men ifølge erhvervsminister Brian Mikkelsen er der stor usikkerhed om et af de mest centrale forslag. DHT afviste samtidig et forsøg fra Frontline på at forhindre handlen med BW Group i ugen, der gik på ShippingWatch.

DHT og BW Group trodser Fredriksens blokadeforsøg

DHT Holdings.jpg Tank:

Frontlines forsøg på at forhindre DHT Holdings køb af BW Groups 11 supertankere rører ikke DHT og BW Group. "Vi fortsætter som planlagt," lyder det fra begge parter til ShippingWatch. Ifølge BW Groups CEO har højesteretten i New York afvist blokeringsforsøget.

Sidste uges bedste historier på ShippingWatch

lauritzen1.jpg Rederier:

J. Lauritzen lukkede strid med obligationsejerne med penge fra sin ejer, flere deltajer blev kendt om EU's godkendelse af opkøbet af Hamburg Süd, mens Rickmers Maritime Trust måtte opgive overlevelsekampen. Læs også om XO Shipping, Nordic Tankers og von Appen-familien.

Shell og Sovcomflot i Østersø-samarbejde om LNG

Polaris04666209.jpg Tank:

Shell skal levere lng-brændstof til en flåde af fire råolietankere, som Sovcomflot skal drive i Østersøen og Nordeuropa. "Det er et vigtigt næste skridt for gas som en del af energi-mikset," siger Maarten Wetselaar, Shells direktør for integrated gas and new energies.

Exmar venter svært gasmarked i 2017

OFFA-26048_0.jpg Tank:

Tankrederiet Exmar fik en lavere omsætning i 2016, hvor bundlinjen dog røg i vejret efter en række engangsindtægter for blandt andet aflyste kontrakter. Et svagt produktmarked kombineret med mange nye skibe vil gøre 2017 svært.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE