Log ind

Wilbur Ross får kritik for ejerskab af Diamond S

wilburross3.jpg Tank:

Flere kritiske røster sætter spørgsmålstegn ved Wilbur Ross, USA's handelsminister, fortsatte ejerskab af produkttankrederiet Diamond S Shipping. Rederiets forbindelser til Kina møder især kritik fra etiske eksperter, der mener, at det kan føre til interessekonflikter.

Clarksons: Investorernes interesse for shipping stiger

Torm2.jpg Tank:

Ifølge verdens største skibsmæglerselskab Clarksons er interessen for at investere i shipping vendt på kort tid og udsigterne for at gå på børsen er mere lovende end for få måneder siden. En børsnotering af Torm er dog ikke den eneste mulighed, vurderer Clarksons.

Hafnia Tankers fik overskud i svært produktmarked

Hafnia2-version2.jpg Tank:

Det kapitalfonds-kontrollerede Hafnia Tankers med hovedkontor i Hellerup kom igennem et svært år i produkttankmarkedet med overskud på driften og bundlinien.

Stena Bulk overtager hele Stena Weco

Stena Weco imoiimax Tank:

Det svenske rederi køber de resterende 50 pct. af aktierne i Stena Weco fra partneren Weco Shipping, der ejes af baron Johan Wedell-Wedellsborg. De to rederiers ambitioner for fremtiden "har ændret sig," fremgår det af en meddelelse.

Tankraterne skal op før Torm går på børsen

Jacob Meldgaard CEO Torm Tank:

CEO i Torm, Jacob Meldgaard, har ikke lagt børsplanerne i skuffen, selvom rederiet fik et gedigent minus på 142 mio. dollars efter en nedskrivning på 185 mio. dollars på flåden. Men tankraterne skal op, og olielagrene skal ned, før det bliver aktuelt, siger han til ShippingWatch.

Torm ud med underskud på 142 mio dollars

Torm1.jpg Tank:

En stor nedskrivning på 185 mio. dollars trak Torm i et minus på 142 mio. dollars før skat i 2016. Ligesom resten af tankmarkedet blev rederiet ramt af den faldende efterspørgsel efter tankskibe den sidste del af året. Rederiet vil ikke længere oplyse om sine forventninger.

Gasrederiet Solvang kan få nye ejere

Clipper Victory.jpg Tank:

En række investorer har købt stort op af aktier i det norske gasrederi Solvang, der ejer en flåde af de helt store VLGC'ere. Det seneste aktiekøb betyder, at investorerne nu er bundet til at byde på de resterende aktier.

Team Tankers ramt af dalende rater i 2016

Team - Siteam Leader.jpg Tank:

Kemikalietankrederiet Team Tankers gik fra et overskud på knap en halv mia. dollars i 2015 til et minus i 2016 og fulgte dermed med ned på det generelt forværrede tankmarked. "Vi er ikke glade for resultaterne," siger CEO Hans Feringa.

Frontline undrer sig over afvisningen fra DHT

robert hvide.jpg Tank:

Råolietankrederiet Frontline, der hører under John Fredriksens shipping- og olieinteresser, har svært ved at forstå, at det endte med en afvisning, da det forsøgte at overtage hele konkurrenten DHT. Rederiet forventer pres på tankraterne i 2017.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE