Log ind

Robert Bugbee opfordrer til fusioner i produkttank

IMG_3322.JPG Tank:

Det er ikke længe siden, at mange kun havde et skuldertræk tilovers for Robert Bugbee, hvis Scorpio-projekt lignede en fuser. Nu er han manden, der har gjort, hvad alle taler om i produkttank, og han opfordrer over for ShippingWatch konkurrenterne til at gøre det samme.

Hafnia Managements flåde udvidet med 40 pct

HD - Anders E.jpg Tank:

På godt et år har Hafnia Management forøget sin flåde i selskabets tre tankpools med 41 pct. til 106 skibe og placerer sig nu som verdens tredjestørste pooloperatør. Ambitionen er flere handysize og MR-skibe, siger CEO Anders Engholm til ShippingWatch.

Norden udvider tankflåden med tre nye skibe

janrindbo.jpg Tank:

Rederiet Norden vil udvide flåden af tankskibe og har købt et produkttankskib ind og derudover lukket langtidskontrakter på to MR-skibe. "Med købet udnytter Norden faldet i prisen på skibskapacitet, der er indtruffet som følge af svækkede tankmarkeder," lyder det fra rederiet.

Medie: Fredriksen forhandler med nyt tankrederi

Fredriksen.jpg Tank:

Frontline forhandler ifølge Wall Street Journal om at købe det amerikanske tankrederi Gener8 Maritime i en handel, som vil skabe verdens største VLCC-flåde. Dermed ser Frontline, som er kontrolleret af John Fredriksen, ud til at have droppet jagten på DHT.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE