ShippingWatch

Tank

BP udvider LNG-flåde med seks skibe

Olieselskabet BP oplever stigende efterspørgsel på den flydende naturgas LNG og vil de kommende to år modtage seks nye LNG-skibe i samarbejde med bl.a. kinesiske ICBC Leasing.

Oliegiganter skal hjælpe nordmænd med CO2-lagring

En række olieselskaber har fået til opgave af den norske stat at udvikle et system for lagring af CO2 fra store industrivirksomheder. Drivhusgasserne skal fragtes med skibe og pumpes ned i brønde ved oliefelt.

Oaktree tror på mere konsolidering i tank

Oaktree, rederiet Torms diskrete amerikanske ejer, er en af de kapitalfonde, der kan afgøre, om konsolideringen i tankindustrien for alvor letter. Tobias Backer, managing director hos Oaktree Capital Management mener, at en ny konsolideringsbølge er sat i gang.

Golar LNG får ny topchef

Tankrederiet Golar LNG skifter topchef for at fokusere mere på vækst. Den nye CEO kommer til fra et australsk konsulenthus med fokus på energisektoren. Analytikere roser chefskiftet.

Bugbee: Maersk-familien vil samle tankindustrien

Robert Bugbee, CEO for Maersk Tankers største konkurrent Scorpio Tankers, har store forventninger til Maersk-familien efter købet af tankdivisionen. "Jeg forventer, at Maersk-familien vil drive konsolideringen i branchen frem," siger han til ShippingWatch.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere