ShippingWatch

Royal Arctic Line henter ny finansdirektør i Maersk

Verner Hammeken, topchef i det Grønlands-ejede Royal Arctic Line, henter sin nye finans- og underdirektør i Damco, hvor han selv var ansat før RAL.

Royal Arctic Line henter sin nye finansdirektør i i det Maersk-ejede logistikselskab Damco, hvor også CEO Verner Hammeken kom fra før sin tiltrædelse i det Grønlands-ejede rederi for godt to år siden.

Peter Christoffersen, 37, der bliver ny underdirektør og CFO i Royal Arctic Line (RAL) fra 1. december, har været projektansvarlig for automatisering af kommercielle og operationelle processer for Indien, Mellemøsten og Afrika-regionen i Damco.

"Vi har en stor og spændende opgave i Royal Arctic Line i at fremtidssikre transportløsningen til og fra og i Grønland. Det skaber store forandringer og et stærkt pres på vore omkostninger. Peter bringer en solid erfaring med sig fra ledelse under store forandringer i en transport og logistik sammenhæng, hvor der samtidig stilles krav om, at styringsværktøjer og processer skal forbedres. At vi nu har Peter med i ledelsen af Royal Arctic Line vil bidrage væsentligt til, at vi får skabt mere handlekraft på tværs af hele organisationen," siger Verner Hammeken (foto) i en pressemeddelelse.

Peter Christoffersen er cand. oecon fra CBS og har været i Maersk siden 2005 i Afrika, København, Haag og senest Dubai.

Royal Arctic Line vil spare 70 mio kr om året

RAL-formand slår fast: Vi flytter til Aarhus i 2019

Aalborg Havn og RAL tæt på overraskende løsning

Royal Arctic Line fik rekordresultat i 2016

Forsiden lige nu

Her er ugens bedste historier fra ShippingWatch

Monjasa-retssagen rullede videre, mens tre store danske rederier aflagde regnskab, Torm annoncerede ansøgning om børsnotering i New York, og regeringen kom med vækstpakke i løbet af ugen. Alt sammen noget, der blev til overskrifter på ShippingWatch.

Seneste Container

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere