ShippingWatch

Diana Containerships vil sælge syv skibe fra

Det græske containerrederi Diana har indgået en aftale om at sælge syv skibe fra til en samlet pris på op mod 104 mio. dollars.

Diana Containerships har indgået en aftale med en endnu unavngiven køber om sælge syv skibe fra til en samlet værdi af op til 104 mio. dollars.

Rederiet offentliggør i en meddelelse heller ikke navnene på de skibe, der står til at blive solgt. Salget sker for blandt andet at hente penge til at betale af på gælden til selskabets ejer.

"Afhængig af det niveau og den timing for finansiering, som køberen vil indgå, vil det aktuelle antal solgte skibe måske blive lavere end syv og vil i hvert tilfælde være til priser, som er aftalt af selskabet og køberen," lyder det fra rederiet i en meddelelse.

Forventningen er, at skibene vil blive solgt i løbet af første kvartal i 2018, men ifølge Diana Containerships er det muligt, at det kan ske senere endnu.

Diana Shipping fordobler underskud med sats på container

Diana afbryder gælds-forhandlinger trods kvartalstab

Diana Shipping taber 23,8 mio dollars i andet kvartal

Forsiden lige nu

Ugens tophistorier på ShippingWatch

Omflagning af Maersk-skibe før ophugning i Alang, fremgang i tørlast, oprustning i Gorrissen og søfartens forurening var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Statoils topchef dropper at gå på pension

Det bliver ikke til et tidligt otium for koncernchefen i norske Statoil. Eldar Sætre er blevet bedt om at fortsætte, også selv om han stod overfor at falde for aldersgrænse.

Nu begynder ankesagen om omfattende svindel i Monjasa

Det kostede Monjasa-stifter Jan Jacobsen en fængselsstraf på 3,5 år og Monjasa en bøde på 10 mio. kr., da de blev dømt for omfattende bedrageri sidste år i byretten. Nu begynder ankesagen ved Vestre Landsret.

Seneste Container

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere