ShippingWatch

Diana Containerships vil sælge syv skibe fra

Det græske containerrederi Diana har indgået en aftale om at sælge syv skibe fra til en samlet pris på op mod 104 mio. dollars.

Diana Containerships har indgået en aftale med en endnu unavngiven køber om sælge syv skibe fra til en samlet værdi af op til 104 mio. dollars.

Rederiet offentliggør i en meddelelse heller ikke navnene på de skibe, der står til at blive solgt. Salget sker for blandt andet at hente penge til at betale af på gælden til selskabets ejer.

"Afhængig af det niveau og den timing for finansiering, som køberen vil indgå, vil det aktuelle antal solgte skibe måske blive lavere end syv og vil i hvert tilfælde være til priser, som er aftalt af selskabet og køberen," lyder det fra rederiet i en meddelelse.

Forventningen er, at skibene vil blive solgt i løbet af første kvartal i 2018, men ifølge Diana Containerships er det muligt, at det kan ske senere endnu.

Diana Shipping fordobler underskud med sats på container

Diana afbryder gælds-forhandlinger trods kvartalstab

Diana Shipping taber 23,8 mio dollars i andet kvartal

Forsiden lige nu

Norsk rederchef bliver søfartsrådgiver i FN

Sturla Henriksen, afgående direktør for Norges Rederiforbund, får nyt job i FN fra årsskiftet. Her skal han være med til at styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og myndighederne.

Tilsyn efterforsker dødsulykke på Maersk-rig

De norske myndigheder har åbnet en officiel undersøgelser af dødsulykken på Maersk Interceptor. En person omkom i sidste uge under ulykken på riggen, som er ejet af Maersk Drilling.

Seneste Container

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere