ShippingWatch

Nyt feeder-selskab slår til igen med tre opkøb

MPC Container Ships har investeret i yderligere tre containerskibe i feedersektoren, der bringer flåden i rederiet op på 23 skibe.

Det Oslo-noterede MPC Container Ships AS, der med række investorer i ryggen opkøber containerskibe i feedersegmentet, har investeret i yderligere skibe, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

MPC Container Ships har opkøbt i alt tre feederskibe bygget i perioden 2004 til 2006, og hvor der for to af dem er tale om majoritetsposter i skibene.

Nyt rederi kan købe op til 50 containerskibe i år

Den seneste investering udgør i alt 21,6 mio. dollars og bringer MPC Container Ships samlede flåde op på 23 skibe, fremgår det af meddelelsen.

MPC Container Ships, etableret i april i år, har ejerskab og drift af feederskibe fra 1.000 til 3.000 teu som forretningsmodel og har en målsætning om at nå op på omkring 50 skibe i indeværende år.

Investorers interesse for feederskibe er voksende på grund af et fortsat lavt prisniveau på det store brugtmarked i Tyskland.

MPC Container Ships hentede for nylig yderligere 100 mio. dollars via et obligationslån. Pengene skal blandt andet gå til at føje flere feederskibe til selskabets voksende flåde.

Ny feeder-ejer henter flere penge i Norge

MPC Container Ships på investorjagt

Opkøber af feederskibe slår til igen

MPC Container Ships har hentet flere penge til skibe

 

 

Forsiden lige nu

Her skal de danske rederiers kampe stå de næste år

Danske Rederier med adm. direktør Anne Steffensen i spidsen skal have såvel kendte som nye ønsker opfyldt, for at målene i den nye strategi kan opnås. ShippingWatch lister de kommende års udfordringer op her.

Ét ord har reduceret antallet af bestikkelsessager i Suez-kanalen

Med ret få midler er det på to år blevet muligt for rederierne at få deres skibe gennem Suez-kanalen uden at skulle betale lodserne for hjælp i form af f.eks. cigaretter. "En milepæl," lyder det fra antikorruptions-organisationen MACN, der står bag initiativet.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Interviews med topchefer i Maersk Line, Hamburg Süd og Hapag-Lloyd, tragisk ulykke på borerig, rederier under anklage for brud på udlændingeloven og et dramatisk formandsexit i Maskinmestrenes Forening var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Seneste Container

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere