ShippingWatch

Hapag-Lloyd bestiller 7.700 kølecontainere

Hapag-Lloyd er efter eget udsagn vokset markant i reefersegmentet efter fusionen med United Arab Shipping Company. Derfor bestiller rederiet nu 7.700 kølecontainere, som bliver produceret i Chile.

Det tyske containerrederi Hapag-Lloyd opruster sin reeferforretning med 7.700 nye kølecontainere.

Rederiet oplyser, at behovet for at bestille flere containere til at fragte letfordærvelige varer er opstået efter fusionen med arabiske United Arab Shipping Company, som gik igennem i foråret.

"Efter fusionen med UASC sidste maj er Hapag-Lloyd igen vokset markant i reefermarkedet," udtaler COO Anthony J. Firmin.

Der er tale om en 7.000 fyrrefodscontainere og 700 tyvefodscontainere. De vil blive produceret i San Antonio i Chile, hvor efterspørgslen ifølge Hapag-Lloyd er særligt højt.

Produktionen begynder i september, oplyser det Hamborg-baserede rederi.

Reefer-afskibere kan forvente voldsomme prishop

 

CMA CGM danner alliance med hollandsk reeferspecialist

Brasiliansk milliard-eksport hårdt ramt af mangel på containere

 

Forsiden lige nu

Der flyder flere containere igennem Rotterdam Havn

Rotterdam Havn har set en stigning på 10 pct. i mængden af containere i årets første ni måneder. Til gengæld falder volumen af olie og kul, hvilket skyldes den grønne omstilling, fortæller havnens CEO.

DOF Subsea finder ny COO

Offshorerederiet DOF Subsea har fundet sin nye COO, der skal stå for rederiets driftsstrategi og den daglige operation, oplyser det norske rederi.

Seneste Container

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere