ShippingWatch

Yang Ming skærer luns af underskud

Taiwanesiske Yang Ming fik et underskud på 14,7 mio. dollars i andet kvartal, en bedring på 90 pct. sammenlignet med sidste år, viser regnskabet.

Det taiwanesiske containerederi Yang Ming fik et underskud på 14,7 mio. dollars i andet kvartal, hvilket ifølge rederiet er en forbedring på 90 pct. sammenlignet med samme periode sidste år, fremgår det af en meddelelse fra rederiet.

I kvartalet fik rederiet en omsætning på 1,1 mia. dollars, en fremgang på 19,6 pct., og transporterede 1,15 mio. teu.

Overordnet har rederiets første halvår vist løbende forbedring, skriver Yang Ming. Rederiet har siden slutningen af sidste år arbejdet på at mindske omkostningerne og finde en ny strategi for at komme sikkert ud af den svære finansielle situation, som mange containerrederier har været i de seneste år.

"Sammen med et stabiliseret marked i 2017 har Yang Mings interne forsøg hjulpet med at vokse selskabets voluminer og omsætning betydeligt i 2017," skriver rederiet.

Containerredernes opkøbsfest nærmer sig enden

Yang Ming mindsker underskuddet

Taiwanesiske Yang Ming i hård kamp for sin fremtid

Forsiden lige nu

Norge takker nej til invitation fra Opec

Opec har inviteret en lang række af olieproducerende lande til at deltage i sammenslutningens møde i Wien, hvor en forlængelse af produktionsloftet står øverst på dagsordnen. Norge har takket nej til at være med.

Tysk olieselskab vil skyde over 15 mia kr i norsk sokkel

Tyske Wintershall vil over de næste år investere omkring 20 mia. norske kr. svarende til 15,5 mia. kr. i norsk sokkel, fortæller Hugo Dijkgraaf, managing director for olieselskabets norske aktiviteter, ifølge det norske medie Sysla.

Seneste Container

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere