ShippingWatch

Yang Ming mindsker underskuddet

Yang Ming har formået at mindske underskuddet markant i første kvartal af 2017 i forhold til samme periode af sidste år. Det taiwanesiske containerrederi tror samtidig på et bedre marked i år.

Det taiwanesiske containerrederi Yang Ming har mindsket underskuddet i første kvartal og tror nu på bedre tider for shipping.

Selskabets bundlinje viser et minus på 29 mio. dollars i årets første tre måneder, hvilket er cirka 75 pct. lavere end samme periode i sidste år.

Omsætningen er samtidig steget med 11,5 pct. og lander på godt én mia. dollars. Volumen er desuden gået op første kvartal af 2017.

I alt har rederiet håndteret lidt over 1,1 mio. teu, hvilket er en stigning på 14 pct. i forhold til første kvartal af 2016. Det fremgår af en regnskabsmeddelelse fra Yang Ming.

Ledelsen skriver, at forbedringen blandt andet skyldes, at man har gennemgået hele virksomheden for at finde besparelser. 2017 tegner desuden til at blive et bedre år på containermarkedet, påpeger rederiet.

I meddelelsen hæfter Yang Ming sig ved, at analysehuset Alphaliner forventer, at efterspørgslen vil vokse med 2,9 pct. i år, og at gabet mellem udbud og efterspørgsel derfor vil komme bedre i balance.

HMM mindsker underskud i første kvartal

Ejerfamilie forsvarer containerrederis selvstændighed

Analysehus: Øget usikkerhed om containerreders finansielle tilstand

Forsiden lige nu

T.K.B. Shipping lægger OW-strid bag sig med nyt plus

Det danske tørlastrederi T.K.B. Shipping er tilbage i plus i regnskabsåret 2016/17 efter et uvant underskud sidste år, hvor selskabet var nødsaget til at betale to gange for brændstof købt af konkursramte OW Bunker.

Seneste Container

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere