ShippingWatch

Søren Skou ansætter ny stab til CEO-kontor

Maersks topchef, Søren Skou, der ligeledes er CEO for langt det største forretningsområde, Maersk Line, opretter sin egen stabsfunktion i et såkaldt CEO Office. Den nye leder kommer fra konsulentvirksomheden McKinsey.

Det bliver Katharina Poehlmann, som i dag er Associate Principal hos det verdensomspændende konsulentbureau McKinsey, der skal stå i spidsen for en ny central enhed, som Maersk er i færd med at oprette.

Maersk bekræfter over for ShippingWatch, at "det er besluttet et etablere et CEO Office, som skal assistere gruppens CEO med at udforme den strategiske dagsorden og transformation over de kommende år og stå i spidsen for specielle CEO initiativer."

Katharina Poehlmann er uddannet i München og har udover sine godt fire år hos McKinsey også en baggrund fra Boston Consulting Group. Hun kommer til at referere direkte til Søren Skou.

Det nye kontor vil få en håndfuld medarbejdere og skal assistere Søren Skou både i hans rolle som øverste chef for gruppen og som topchef for linjerederiet Maersk Line, som udgør omkring tre fjerdedele af Maersks samlede forretning.

Lige nu søger Maersk således "senior executive advisors" til kontoret i København, som ifølge jobopslaget blandt andet bliver ansvarlige for at skabe Maersks fremtid.

Maersk og Oetker underskriver aftale om Hamburg Süd

Alphaliner: Maersk Line og MSC i massiv oprustning

Forsiden lige nu

Topchef for vindrederi stopper

Lars Blicher meddeler på det sociale medie Linkedin, at han har fratrådt sin stilling som CEO og director for Swire Blue Ocean. "Jeg har stadig ikke besluttet, hvor jeg skal hen herfra," skriver han.

Seneste Container

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere