ShippingWatch

Medie: Korea Line-ejer trækker bud på Hanjins terminaler

SM Group, som ejer Korea Line, dropper sit bud på Hanjins andel af terminalselskab Total Terminals International. Istedet ligner Hyundai Merchant Marine og MSC nu de oplagte købere af selskabet, som dækker over terminalen i Long Beach i USA.

SM Group, som står bag rederiet Korea Line, har ifølge koreanske medier trukket sig fra kampen om at overtage Hanjin Shippings terminal i Long Beach, Californien.

Det koreanske konglomerat havde ellers førsteret til at byde på Hanjins ejerandel på 54 pct. af selskabet Total Terminals International, som også dækker over et andel i havnen i Seattle.

Det har samtidig tidligere været fremme, at SM Group, som overtog Hanjins netværk fra Asien til USA, forsøgte at overtale Hyundai Merchant Marine til at gå med i et fællesbud.

Men det altså ikke lykkedes at skaffe penge nok, skriver Yonhap News. I stedet er Hyundai Merchant Marine (HMM) gået sammen med MSC og at lægge et bud på terminalselskabet. Det oplyste HMM i sidste uge.

Ejerandelen har været til salg siden november, hvor det blev besluttet at sælge ud af det kollapsede containerrederi Hanjin Shippings aktiver.

Indtil videre har SM Group sat sig på de eftertragtede ruter mellem Asien og USA, som fremover vil blive drevet af Korea Line.

Koreanere vil have Hyundai med i amerikansk havn

Korea Line køber Hanjin-aktiver for 220 mio kroner

Vinderbuddet på Hanjin kom fra et comeback-rederi

Forsiden lige nu

Seneste Container

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere