ShippingWatch

NileDutch køber afrikanske projektaktiviteter af Maersk

Den hollandske Afrika-specialist NileDutch overtager den sidste del af Safmarine MPV, der sejler med et miks af containere og projektlaster til og fra Vestafrika.

Maersk-ejede Safmarine har solgt rederiets sidste multipurpose-aktiviterer til og fra Vestafrika til hollandske NileDutch. Det oplyser de to rederier i en pressemeddelelse.

Safmarine MPV solgte i 2015 sine ejede multipurpose-skibe fra, og NileDutch overtager den sidste del af forretningen, der omfatter tre chartrede skibe og 24 medarbejdere.

NileDutch udvider dermed sin forretning med fragt af containere og projektlaster til bl.a. den vestafrikanske olieindustri. En forretning med et betydeligt potentionale for det hollandske rederi, siger COO Jan Willem de Braal på baggrund af bl.a. de mange planlagte infrastrukturprojekter i den vestafrikanske region.

Safmarine forudser ratepres i to-tre år

Nigerias hær har befriet kapret Maersk Line skib

 

 

Forsiden lige nu

Christian Levin har solgt sit sidste skib

Christian Levin, stifter og ejer af XO Shipping, har ifølge Vesselsvalue.com nu solgt det sidste af de to skibe, han købte omkring årsskiftet 2013-2014. Begge skibe var ejet i separate selskaber og er solgt under købsprisen.

Seneste Container

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere