ShippingWatch

Hapag-Lloyd overtager skibe fra hollandsk reder

Det tyske containerrederi indgår aftale med hollandske Nile Dutch om en serie nye skibe til sydamerikanske cabotage-ruter og indchartrer yderligere fire til sit nordatlantiske rutenetværk.

Det tyske containerrederi Hapag-Lloyd har købt to 2015-byggede 3.500 teu containerskibe af hollandske Nile Dutch og chartrer samtidige yderligere to tilsvarende skibe af samme rederi. Skibene skal indsættes på indenrigsruter, det vil sige cabotage, i Sydamerika, og skibene er i kraft af lav dybgang og stor bredde særligt velegnet til flere sydamerikanske havne, skriver Hapag-Lloyd i en meddelelse.

"For Hapag-Lloyd er disse state-of-the-art-skibe en vigtig udvidelse af vores flåde, hvor vi også styrker vores position i et attraktivt nichemarked som cabotage i Sydamerika," siger Anthony J. Firmin, COO i Hapag-Lloyd.

Samtidig oplyser rederiet, at det har indchartret yderligere fire 2.700 teu skibe til de nordatlantiske ruter mellem Middelhavet og Montreal i Canada. Skibene er isforstærkede, to år gamle og med tilsvarende lav dybgang. De erstatter ældre tonnage på ruterne, skriver Hapag-Lloyd.

Drewry: Hapag-Lloyd er i økonomisk topform

Hapag-Lloyd venter endnu lavere reefer-rater i 2016

Fem containerkæmper vil sætte sig på verdensmarkedet

Maersk og Hapag-Lloyd får milliardbid af amerikansk militærkontrakt

Rater for Asien-Europa falder for femte uge i træk

 

Forsiden lige nu

Shippingindustrien: Vi arbejder aktivt for miljøet

De store shippingorganisationer afviser hård kritik om at forhale arbejdet med bl.a. rederiernes udledning af CO2. Vi spillede en stor rolle i udviklingen af en ny miljøstrategi, fastslår ICS over for ShippingWatch.

Seneste Container

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere