ShippingWatch

Ny træningsplatform i shipping udvider i Frankrig og Singapore

Der er brug for fornyelse i oplæringen af nye og erfarne shippingfolk. Det forsøger LinerGame i København, der nu har udvidet med nye kontorer i Frankrig og Singapore.

I et forsøg på at nytænke oplæringen af nye folk til shippingindustrien og udfordre de mere erfarne på broen udviklede LinerGame med base i København i løbet af sidste år et spil, hvor man simulerer forskellige situationer ved hjælp af containerskibe bygget af legoklodser.

For nylig er spillet blevet optaget som en del af pensum på uddannelsen Shipping and Marine Technology på Chalmers universitet i Gøteborg, og ifølge stifterne er andre maritime uddannelsesinstitutioner også interesserede, skriver de i en meddelelse.

Udover kontakterne med forskellige uddannelser udvider LinerGame nu og etablerer nye kontorer i Frankrig og Singapore med henholdsvis Charles Moret og Andy Lane, som begge er shippingkyndige og tilsammen har været i industrien i 40 år.

Prøv ShippingWatchs nyhedsbrev to gange dagligt i 40 dage gratis

En af stifterne og direktør for LinerGame er Lars Jensen, der også er grundlægger af SeaIntel Maritime Analysis. Han siger:

"Udvidelsen vil gøre det nemmere for LinerGame at etablere lokal træning og teambuilding for både små og store shippingselskaber uden for Danmark, og vi planlægger at etablere flere kontorer fremadrettet."

Foto: LinerGame

Ud over Lars Jensen er stifterne Niels Rytter, der er lektor på Aalborg Universitet på Institut for Mekanik og Produktion, og blandt andet har specialiseret sig i Revenue Management and Competition for the Liner Shipping Industry, og Nicolas Guilbert, som er grundlægger af software- og konsulentvirksomheden Ange Optimization og udvikler optimeringsredskaber til containerrederier.

J. Lauritzen: De rette ansatte vigtigere end nogensinde

Flere vil læse maritimt på DTU

Ny shipping-uddannelse skal fordobles

Forsiden lige nu

T.K.B. Shipping lægger OW-strid bag sig med nyt plus

Det danske tørlastrederi T.K.B. Shipping er tilbage i plus i regnskabsåret 2016/17 efter et uvant underskud sidste år, hvor selskabet var nødsaget til at betale to gange for brændstof købt af konkursramte OW Bunker.

Seneste Container

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere