ShippingWatch

Hapag-Lloyd varsler ratestigning fra april

Det tyske containerrederi følger i hælene på franske CMA CGM, der tidligere har varslet et løft i fragtraten

Hapag-Lloyd vil hæve raterne på fragt fra Asien til Europa med 525 dollar per tyvefodscontainer (teu) fra 1. april. Det melder Hapag-Lloyd til sine kunder.

Dermed følger containerrederiet i hælene på franske CMA CGM, der tidligere har varslet et løft i fragtraten på ruten på 500 dollar per teu med virkning fra begyndelsen af april.

De seneste uger har fragtraterne på den vigtige rute mellem Asien og Europa været under pres. I sidste uge faldt raterne 123 dollar til 1110 dollar per teu.

Hapag-Lloyd vil også løfte raterne på ruten i den modsatte retning med 150 dollar per teu og 250 dollar per fyrrefodscontainer.

SeaIntel: Forfærdelig start på 2014

Rateindekset krydser magisk milepæl
Forsiden lige nu

Ugens tophistorier på ShippingWatch

Omflagning af Maersk-skibe før ophugning i Alang, fremgang i tørlast, oprustning i Gorrissen og søfartens forurening var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Statoils topchef dropper at gå på pension

Det bliver ikke til et tidligt otium for koncernchefen i norske Statoil. Eldar Sætre er blevet bedt om at fortsætte, også selv om han stod overfor at falde for aldersgrænse.

Nu begynder ankesagen om omfattende svindel i Monjasa

Det kostede Monjasa-stifter Jan Jacobsen en fængselsstraf på 3,5 år og Monjasa en bøde på 10 mio. kr., da de blev dømt for omfattende bedrageri sidste år i byretten. Nu begynder ankesagen ved Vestre Landsret.

Seneste Container

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere