ShippingWatch

MPC Container Ships køber nye skibe for 130 mio dollars

Det norske feeder-selskab MPC Container Ships køber en flåde af feederskibe for sammenlagt 130 mio. dollars.

Feederrederiet MPC Container Ships, der blev etableret i foråret, har igen købt op.

Denne gang er der tale om en flåde af mindre containerskibe på i alt 130 mio. dollars, skriver rederiet i en meddelelse. Rederiet oplyser ikke, hvem sælgeren er, eller hvor mange skibe, der er tale om.

Ifølge Splash 24/7 er det hele det koreanske rederi Cido, som MPC Container Ships overtager.

MPC Container Ships er noteret i Oslo og har investorer fra Norge, England og USA. I slutningen af oktober købte feeder-selskabet to containerskibe, som bragte flåden op på 25 skibe. Det erklærede mål for rederiet er at nå 100 feederskibe i størrelsesordenen 1.000-3.000 teu.

I september hentede selskabet yderligere 100 mio. dollars til køb af skibe via et obligationslån. Det ultimative mål for selskabet er at blive børsnoteret i New York, har formand Ulf Holländer tidligere fortalt i et interview.

MPC Container Ships vil hente trecifret millionbeløb på børsen

Nyt feeder-selskab køber igen nye skibe

Skibsejer hæver mål til køb af 100 feeder-skibe

Forsiden lige nu

Norsk rederchef bliver søfartsrådgiver i FN

Sturla Henriksen, afgående direktør for Norges Rederiforbund, får nyt job i FN fra årsskiftet. Her skal han være med til at styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og myndighederne.

Tilsyn efterforsker dødsulykke på Maersk-rig

De norske myndigheder har åbnet en officiel undersøgelser af dødsulykken på Maersk Interceptor. En person omkom i sidste uge under ulykken på riggen, som er ejet af Maersk Drilling.

Seneste Container

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere