ShippingWatch

MPC Container Ships vil hente trecifret millionbeløb på børsen

Norske MPC Container Ships vil hente mellem 150 og 200 mio. dollars i en ny aktieudstedelse. Pengene skal bruges til at opnå det nye selskabs mål om en flåde på 100 skibe.

Formand Ulf Holländer fra MPC Container Ships

MPC Container Ships har i dag åbnet for en ny runde af aktieudstedelser. Med processen ledet af DNB Bank og Fearnley Securities forventer selskabet fra i dag onsdag til i morgen torsdag at hente mellem 150 og 200 mio. dollars i udstedelsen.

Det fremgår af en meddelelse fra selskabet, som fremhæver, at den nye kapital skal bruges til at "forfølge fremtidige investeringer i containerskibe og virksomhedens generelle formål."

MPC Container Ships er et meget nyt selskab, der blev dannet i april i år i Oslo, hvor selskabet nu har hovedsæde. Bag etableringen af MPC Container Ships står tyske MPC Capital.

Formålet med at danne MPC Container Ships var at skabe et selskab på mindre feederskibe i segmentet 1.000 til 3.000 teu. Først meldte MPC Container Ships ud, at man hurtigt ville gå efter at etablere en flåde på 50 skibe. Det mål blev fordoblet i oktober i år, så selskabets langsigtede mål nu er at nå op på at drive 100 feederskibe.

På endnu længere sigt har MPC Container Ships fortalt, at målet er en børsnotering i New York.

Nyt feeder-selskab køber igen nye skibe

Tyske banker fanget i dyre skibskontrakter

Skibsejer hæver mål til køb af 100 feeder-skibe

Forsiden lige nu

T.K.B. Shipping lægger OW-strid bag sig med nyt plus

Det danske tørlastrederi T.K.B. Shipping er tilbage i plus i regnskabsåret 2016/17 efter et uvant underskud sidste år, som skyldtes, at selskabet var nødsaget til at betale to gange for brændstof købt af konkursramte OW Bunker.

Seneste Container

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere