ShippingWatch

Avis: Smedegaard peger på Maersks største udfordring

Tidligere topchef i Maersk Group, Nils Smedegaard Andersen, peger i et interview med Berlingske Business på den største udfordring for Maersk i dag.

Tidlige topchef i Maersk Group gennem ni år, Nils Smedegaard Andersen, fremhæver i et interview i dag med Berlingske Business, hvad han ser som selskabets allerstørste udfordring.

Det er ifølge ham at finde ud af, hvad den store virksomhed skal tjene penge på i stedet for olieforretningen, som er ved at blive udskilt.

"Det er svært at finde en industri, som kan erstatte olie, fordi det har været en meget rentabel branche. At finde en afløser kræver, at man er meget innovativ," siger Nils Smedegaard Andersen til avisen.

Smedegaard forlod Maersk Group i foråret 2016, og i september 2016 blev den igangværende opsplitning af Maersk Group i en transport- og logistikenhed samt en energi-enhed meldt ud af den nuværende CEO for Maersk Group, Søren Skou.

Nils Smedegaard Andersen skal gøre Unifeeder klar til salg eller børsnotering

Dansk Supermarked klar til at købe Maersk ud

Chefanalytiker: 4 mia. for Maersk Drilling er i den lave ende

Forsiden lige nu

Advokathus må træde ud af OW-sagen

Advokathuset Bruun & Hjejle udtræder af sagen mod den tidligere daglige ledelse i OW Bunker pga. inhabilitet ifølge dagbladet Børsen. ATP bekræfter oplysningerne over for ShippingWatch.

Lavaretus i vildrede efter masseflugt af medarbejdere

Det landede som en bombe hos stifterne af Lavaretus, at hele Københavner-kontoret har sagt op for at starte hos konkurrenten. Ifølge ShippingWatchs kilder er vildreden så stor, at der ikke kommer en hurtig afklaring på fremtiden. Maersk forholder sig roligt som kunde.

Seneste Container

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere