ShippingWatch

Yang Ming vokser i tredje kvartal

Taiwan-rederiet Yang Ming er vokset med 23,4 pct. på omsætningen i tredje kvartal i år sammenlignet med samme periode sidste år.

Containerrederiet Yang Ming, der er medlem af alliancen The Alliance, har haft et godt tredje kvartal i år.

I hvert fald målt på omsætningen i rederiet, der voksede med 23,4 pct. til 35,7 mia. NTD (nye Taiwan dollar) svarende til 1,18 mia. dollars.

"Yang Ming drog fordel af højere fragtrater og en sundere balance i udbud og efterspørgslen i den traditionelle højsæson, så voluminerne for Yang Ming i tredje kvartal steg til 1,24 mio. teu, hvilket var en stigning på 11,1 pct. i fht. året før," skriver containerrederiet i regnskabet.

Bundlinjen hos Yang Ming blev i tredje kvartal i år et overskud på 1,26 mia. NTD svarende til 42 mio. dollars.

Især én containeralliance er under pres

Maersk Line har ingen Plan B hvis Hamburg Süd glipper

Rederier får accept til konkursfond efter Hanjins kollaps

Forsiden lige nu

Seadrill præsenterer ny forretningsplan

Det John Fredriksen-ejede rigselskab Seadrill, som lige nu er under amerikansk konkursbeskyttelse, har lagt en ny forretningsplan frem. Planen givet et praj om markante fald i omsætning og indtjening i de kommende fem år i Seadrill.

Ugens bedste på ShippingWatch

Navigare Capital Partners, som har dele af Mærsk-familien som ejer, er klar til flere skibskøb, Hellerup-mægleren Bidsted & Co blev solgt, mens Nordens topchef, Jan Rindbo, løftede sløret for sin ledelsesstrategi i ugen, der gik.

Kendt analytiker skifter olie ud med grøn energi

Thina Margrethe Saltvedt stopper efter ti år som olieanalytiker i Nordea Markets, skriver Dagens Næringsliv. Hun bliver dog i banken, hvor hun skal være analytiker i sustainable finance med fokus på grøn energi og klimarisici.

Seneste Container

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere