ShippingWatch

Yang Ming vokser i tredje kvartal

Taiwan-rederiet Yang Ming er vokset med 23,4 pct. på omsætningen i tredje kvartal i år sammenlignet med samme periode sidste år.

Containerrederiet Yang Ming, der er medlem af alliancen The Alliance, har haft et godt tredje kvartal i år.

I hvert fald målt på omsætningen i rederiet, der voksede med 23,4 pct. til 35,7 mia. NTD (nye Taiwan dollar) svarende til 1,18 mia. dollars.

"Yang Ming drog fordel af højere fragtrater og en sundere balance i udbud og efterspørgslen i den traditionelle højsæson, så voluminerne for Yang Ming i tredje kvartal steg til 1,24 mio. teu, hvilket var en stigning på 11,1 pct. i fht. året før," skriver containerrederiet i regnskabet.

Bundlinjen hos Yang Ming blev i tredje kvartal i år et overskud på 1,26 mia. NTD svarende til 42 mio. dollars.

Især én containeralliance er under pres

Maersk Line har ingen Plan B hvis Hamburg Süd glipper

Rederier får accept til konkursfond efter Hanjins kollaps

Forsiden lige nu

Advokathus må træde ud af OW-sagen

Advokathuset Bruun & Hjejle udtræder af sagen mod den tidligere daglige ledelse i OW Bunker pga. inhabilitet ifølge dagbladet Børsen. ATP bekræfter oplysningerne over for ShippingWatch.

Lavaretus i vildrede efter masseflugt af medarbejdere

Det landede som en bombe hos stifterne af Lavaretus, at hele Københavner-kontoret har sagt op for at starte hos konkurrenten. Ifølge ShippingWatchs kilder er vildreden så stor, at der ikke kommer en hurtig afklaring på fremtiden. Maersk forholder sig roligt som kunde.

Seneste Container

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere