ShippingWatch

Tidligere Maersk-CEO ny bestyrelsesformand for Unifeeder

Nils Smedegaard Andersen er ny formand for bestyrelsen i Unifeeder. Den nuværende bestyrelsesformand Jesper Præstensgaard fortsætter som næstformand i bestyrelsen.

Tidligere CEO for Maersk Group, Nils Smedegaard Andersen, har føjet endnu en stilling til sin liste over bestyrelsesposter.

Han bliver ny formand for bestyrelsen i Unifeeder, hvor han efterfølger Jesper Præstensgaard. Sidstnævnte fortsætter i Unifeeders bestyrelse som næstformand.

"Det er en spændende opgave. Unifeeder er et veldrevet selskab, der udfylder en vigtig rolle som partner for både globale containerrederier og industrikunder på tværs af Europa. Unifeeder har de senere år væsentligt udbygget sit netværk og styrket sit servicetilbud, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ledelsen om at styrke Unifeeder’s markedsposition yderligere ved at etablere tættere relationer til kunderne, videreudvikle servicetilbuddet og gå ind i nye markeder, eventuelt via opkøb og alliancer," siger Nils Smedegaard Andersen i en pressemeddelelse.

Det er første gang, siden Nils Smedegaard Andersen forlod Maersk Group, at han bevæger sig ind i shippingverdenen igen rent professionelt. I forvejen sidder han i bestyrelsen for BP og Unilever og er formand for bestyrelsen i Dansk Supermarked.

Unifeeder driver en flåde på 60 skibe, som sammenlagt håndterer fragtmængder årligt på i alt 3,2 mio. teu.

BP skal finde ny formand

Dansk Supermarked klar til at købe Maersk ud

Nils Smedegaard Andersen roser ny strategi i Maersk

Forsiden lige nu

Advokathus må træde ud af OW-sagen

Advokathuset Bruun & Hjejle udtræder af sagen mod den tidligere daglige ledelse i OW Bunker pga. inhabilitet ifølge dagbladet Børsen. ATP bekræfter oplysningerne over for ShippingWatch.

Lavaretus i vildrede efter masseflugt af medarbejdere

Det landede som en bombe hos stifterne af Lavaretus, at hele Københavner-kontoret har sagt op for at starte hos konkurrenten. Ifølge ShippingWatchs kilder er vildreden så stor, at der ikke kommer en hurtig afklaring på fremtiden. Maersk forholder sig roligt som kunde.

Seneste Container

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere