Log ind

Nu starter alliancernes kamp om Asien-Europa

hamburgsud4.jpg Container:

I 2016 blev containerrederierne koncentreret i tre store alliancer, som til april for alvor indleder kampen på industriens hovedrute fra Asien til Nordeuropa. Seaintel forsøger at udpege en vinder mellem 2M, Ocean Alliance og The Alliance.

Hapag-Lloyd gennemfører fyringsrunde i UASC

rolfhabbenjansen1.jpg Container:

Hapag-Lloyd har taget fat på processen med at nedbringe antallet af ansatte i UASC, som det tyske rederi fusionerede med sidste år, og det snart tidligere hovedsæde i Dubai svirrer med rygter. ShippingWatch kan præsentere den nye leder af regionen, som er en tidligere Maersk-mand.

SM Shipping mangler tusindvis af containere

korealine.jpg Container:

Det nye sydkoreanske rederi SM Shipping, som er skabt på resterne af Hanjin Shipping, mangler at skaffe omkring 90.000 containere, hvis det skal nå at lancere til marts. En talsperson fra rederiet fortæller, at man arbejder på højtryk for at løse problemet.

Analysehus roser Maersks nye strategi

maersk.jpg Container:

Investeringsbanken Jefferies tror på, at Maersk-gruppens nye strategi vil skabe mere værdi for aktionærerne. Der er gode muligheder for synergier i transportdelen, mens det kan frigive milliarder af dollars, når energiselskaberne sælges fra, vurderer banken.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE