ShippingWatch

Container

Ugens bedste på ShippingWatch

Navigare Capital Partners, som har dele af Mærsk-familien som ejer, er klar til flere skibskøb, Hellerup-mægleren Bidsted & Co blev solgt, mens Nordens topchef, Jan Rindbo, løftede sløret for sin ledelsesstrategi i ugen, der gik.

Hapag-Lloyd får nyt løft af Standard & Poor's

Afvikling af gæld, gevinster ved fusionen med arabisk containerrederi og et bedre ratemiljø i containerindustrien giver Hapag-Lloyd endnu et løft fra Standard & Poor's inden for få måneder.

Hapag-Lloyd klar til at investere i reefer igen

De kinesiske og europæiske betingelser for at godkende Maersk Lines overtagelse af Hamburg Süd har efterladt huller i markedet, siger Hapag-Lloyd CEO Rolf Habben Jansen til ShippingWatch. Han er klar til nye investeringer i reefer igen i 2018.

Maersk Line venter højere kontraktrater i 2018

Maersk Line regner med at kunne få højere priser på sine kontrakter med store kunder for næste år. Det fortæller rederiets CCO, Vincent Clerc. Stigningen skyldes til dels højere oliepriser.

Containerraterne kravler igen opad

For første gang i en måned kravler raterne i SCFI-indekset opad. Raterne ud af Shanghai og til resten af verden er stadig under snitniveauet hidtil i år, men er bedre end 2016.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere