Log ind

Maersk Line: 2017 er kommet godt fra start

Robbert van Trooijen.jpg Container:

2017 er allerede udråbt af Maersk Line og flere af de store konkurrenter som året, hvor de elendige resultater fra sidste år bliver afløst af af et decideret turn-around. Indtil videre er det gået godt, oplyser Maersk Lines chef for Asien og Stillehavet til ShippingWatch.

Sidste uges bedste historier på ShippingWatch

brian.jpg Rederier:

Det blå vækstteam fremlagde sine anbefalinger til regeringen, men ifølge erhvervsminister Brian Mikkelsen er der stor usikkerhed om et af de mest centrale forslag. DHT afviste samtidig et forsøg fra Frontline på at forhindre handlen med BW Group i ugen, der gik på ShippingWatch.

Sidste uges bedste historier på ShippingWatch

lauritzen1.jpg Rederier:

J. Lauritzen lukkede strid med obligationsejerne med penge fra sin ejer, flere deltajer blev kendt om EU's godkendelse af opkøbet af Hamburg Süd, mens Rickmers Maritime Trust måtte opgive overlevelsekampen. Læs også om XO Shipping, Nordic Tankers og von Appen-familien.

DVB tvivler på containerredernes optimisme

HenrietteBrentPetersen02.jpg Container:

DVB, en af Europas store shippingbanker, deler ikke den optimisme, som de store containerrederier bygger deres positive forventninger til 2017 på. "Vi har ikke set effekten af bunden i regnskaberne endnu," siger DVB's managing director shipping and offshore til ShippingWatch.

HMM med stort minus på driften i 2016

Hyundai Merchant Marine container HMM skib 2 Container:

Det sydkoreanske containerrederi kommer ud af 2016 med et driftsunderskud på 595 mio. dollars, skriver Alphaliner. På nær konkursramte Hanjin var rederiets driftsmargin den værste blandt noterede rederier sidste år ifølge analysehuset.

CSAV lukkede 2016 i rødt

CSAV.jpg Container:

Det chilenske rederi CSAV, som Hapag-Lloyd købte op i 2015, kom ud af 2016 med et minus på bundlinjen. "Vi fortsætter med et scenarie med høj volatilitet i raterne," siger CEO Oscar Hasbun ifølge Seatrade Maritime.

Cosco fik stort tab i 2016

Dalian Shipyard -version1 Container:

Det store kinesiske containerrederi China Cosco Shipping Holdings fik et milliardstort tab på bundlinjen i 2016. Rederiet forventer bedre forhold for containerrederierne i år end sidste år, skriver Reuters.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE