ShippingWatch

Rederier

Navios står i stampe i tredje kvartal

Græske Navios fik et underskud på 28 mio. dollars i årets tredje kvartal, hvor flere kontrakter løb ud for selskabets logistikselskab. Omsætningen steg sammenlignet med sidste år.

Christian Levin har solgt sit sidste skib

Christian Levin, stifter og ejer af XO Shipping, har ifølge Vesselsvalue.com nu solgt det sidste af de to skibe, han købte omkring årsskiftet 2013-2014. Begge skibe var ejet i separate selskaber og er solgt under købsprisen.

Hapag-Lloyd køber 3700 containere fra Maersk

Tyske Hapag-Lloyd har købt 3.700 kølecontainere fra Maersk Container Industry for at sikre sig den øgede efterspørgsel på reefervarer. Containerne bliver bygget i Kina og Chile, oplyser MCI.

Golden Ocean får lille overskud i tredje kvartal

Tørlastrederiet Golden Ocean fik et overskud på 400.000 dollars i tredje kvartal, viser regnskabet tirsdag morgen. Rederiet har lavet en række tiltag for at maksimere udnyttelsen af markedet, siger CEO Birgitte Ringstad Vartdal.

ICS kritiserer statsstøtte til skibsbygning

Shipping-industrien skal være økonomisk bæredygtig for at kunne leve op til de kommende års miljøkrav på blandt andet CO2-udledning, understreger ICS, som kritiserer statsstøtte, der understøtter konstruktion af nye skibe.

Svage tankrater kan fortsætte i 2018

Der er udsigt til faldende rater for at sejle med råolie til næste år, vurderer analysehuset Drewry. Det er der to årsager til, og den ene skal findes i Kina.

Svitzer leder stadig efter fordelene ved autonom skibsfart

Trods forsøg og fremskridt med fjernstyret skib spejder Maersk-gruppens Svitzer stadig efter konkrete kommercielle fordele ved autonom skibsfart, siger COO Leonardo Sonzio til ShippingWatch. Han slår dog fast, at området er for stort til ikke at blive udforsket.

Fragtraterne hænger stadig i bremsen

Tredje kvartal af 2017 var markant bedre end rædselsåret 2016, men fragtraterne er stadig kun på niveau med perioden 2011 til 2014, påpeger Seaintel i en ny analyse.

Diana Containerships mindsker underskud

Den græske skibsejer Diana Containerships kom ud af årets tredje kvartal med et markant mindre underskud end sidste år. Omsætningen dykkede en smule efter salg af skibe i løbet af året.

Siem beder sine banker om hjælp

Det norske offshorerederi Siem har spurgt sine banker om hjælp med udsigt til en længere krise for offshore supply-markedet, oplyser rederiet i en meddelelse mandag. Andre strategier er også i støbeskeen.

Maersk Lines opkøb af Hamburg Süd hæmmes af myndigheder

Krav fra myndigheder i Kina og EU har gjort vilkårene sværere for Maersk Line ved opkøbet af Hamburg Süd, mener tidligere Maersk-chef i Latinamerika, Michael Kaasner Kristiansen. Amerikanske Sealand kan blive en joker i det nye Maersk.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere