ShippingWatch

Esvagt sikrer sig kontrakt i britisk oliesektor

Skibet Esvagt Cobra sikret arbejde i mindst to år for olieserviceselskabet Petrofac i den britiske del af Nordsøen, oplyser Esvagt. Aftalen styrker rederiet i Storbritannien.

Esvagt har indgået en ny toårig kontrakt med olieserviceselskabet Petrofac Facilities Management i den britiske del af Nordsøen.

Det er skibet Esvagt Cobra, der skal arbejde i det såkaldte Kittiwake-felt fra midten af oktober og mindst to år. I aftalen er indbygget en option på flere år.

Aftalen styrker Esvagts tilstedeværelse i olieproduktionen i det britiske marked, siger Jens Bagger, chartering manager i Esvagt, i en meddelelse fra selskabet.

"Vi er godt repræsenteret i Storbritannien, men vi ønsker at øge vores tilstedeværelse i produktionsmarkedet, og Esvagt har gennem flere år opbygget stærke relationer med Petrofac," siger Jens Bagger.

Kittiwake-feltet ligger ca. 240 kilometer nordøst for Aberdeen.

Esvagt Cobra skal assistere Petrofac med standby-opgaver.

Esvagt vinder stor kontrakt med MHI Vestas

Esvagt-direktør: Besparelser vil ikke koste ansatte

Esvagt forbereder sig på lavere aktivitet i 2017

Forsiden lige nu

Seadrill præsenterer ny forretningsplan

Det John Fredriksen-ejede rigselskab Seadrill, som lige nu er under amerikansk konkursbeskyttelse, har lagt en ny forretningsplan frem. Planen givet et praj om markante fald i omsætning og indtjening i de kommende fem år i Seadrill.

Ugens bedste på ShippingWatch

Navigare Capital Partners, som har dele af Mærsk-familien som ejer, er klar til flere skibskøb, Hellerup-mægleren Bidsted & Co blev solgt, mens Nordens topchef, Jan Rindbo, løftede sløret for sin ledelsesstrategi i ugen, der gik.

Kendt analytiker skifter olie ud med grøn energi

Thina Margrethe Saltvedt stopper efter ti år som olieanalytiker i Nordea Markets, skriver Dagens Næringsliv. Hun bliver dog i banken, hvor hun skal være analytiker i sustainable finance med fokus på grøn energi og klimarisici.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere