ShippingWatch

Esvagt sikrer sig kontrakt i britisk oliesektor

Skibet Esvagt Cobra sikret arbejde i mindst to år for olieserviceselskabet Petrofac i den britiske del af Nordsøen, oplyser Esvagt. Aftalen styrker rederiet i Storbritannien.

Esvagt har indgået en ny toårig kontrakt med olieserviceselskabet Petrofac Facilities Management i den britiske del af Nordsøen.

Det er skibet Esvagt Cobra, der skal arbejde i det såkaldte Kittiwake-felt fra midten af oktober og mindst to år. I aftalen er indbygget en option på flere år.

Aftalen styrker Esvagts tilstedeværelse i olieproduktionen i det britiske marked, siger Jens Bagger, chartering manager i Esvagt, i en meddelelse fra selskabet.

"Vi er godt repræsenteret i Storbritannien, men vi ønsker at øge vores tilstedeværelse i produktionsmarkedet, og Esvagt har gennem flere år opbygget stærke relationer med Petrofac," siger Jens Bagger.

Kittiwake-feltet ligger ca. 240 kilometer nordøst for Aberdeen.

Esvagt Cobra skal assistere Petrofac med standby-opgaver.

Esvagt vinder stor kontrakt med MHI Vestas

Esvagt-direktør: Besparelser vil ikke koste ansatte

Esvagt forbereder sig på lavere aktivitet i 2017

Forsiden lige nu

Forsvaret indkalder nye vidner i Monjasa-sagen

Forsvaret har indkaldt en hidtil ukendt bunkerdirektør og en tidligere medarbejder fra et omstridt skattelyselskab i ankesagen mod bunkervirksomheden Monjasa. Det er stifter Jan Jacobsen selv, som har fundet frem til vidnerne og skaffet nye dokumenter i sagen.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere