ShippingWatch

Subsea 7 rygtes i salgsforhandlinger med Baker Hughes

Oslo Børs satte onsdag aktien i Subsea 7 på børspause efter forlydender om opkøbssamtaler med amerikansk olieservicevirksomhed.

Offshore- og installationsrederiet Subsea 7, der har Kristian Siem som storaktionær, har været i forhandlinger om salg af virksomheden til General Electric-selskapet Baker Hughes.

Kristian Siem: Konkurs bør føre til udskiftning i toppen

Ifølge nyhedsbureauet Dow Jones brød forhandlingerne sammen på grund af uenighed om prisen, men afstanden mellem parterne er muligvis ikke større, end at forhandlingerne kan blive genoptaget, siger kilder til nyhedsbureauet.

Fondsbørsen i Oslo satte onsdag aktien i Subsea 7 på børspause efter forlydender om opkøbssamtalerne med den amerikanske olieservicevirksomhed Baker Hughes og efter, at aktien var sendt i vejret.

Subsea 7 oplyste i en børsmeddelelse onsdag, at det ikke kommenterer rygter i markedet.

Baker Huges fusionerede i sommer med Generel Electrics olieservicevirksomhed, hvor General Electric ejer 75 pct. af selskabet, mens Baker Hughes ejer 25 pct. Det norske nyhedsmedie E24 skriver, at selskabet har en markedsværdi på 40 mia. dollars, mens Subsea 7 har en markedsværdi på ca. 5,5 mia. dollars.

Nyt stort underskud rammer Siem Offshore

Subsea 7 og Schlumberger vinder stor kontrakt i Afrika

Subsea 7-chef tror på bedre tider efter svært 2018

 

Forsiden lige nu

Forsvaret indkalder nye vidner i Monjasa-sagen

Forsvaret har indkaldt en hidtil ukendt bunkerdirektør og en tidligere medarbejder fra et omstridt skattelyselskab i ankesagen mod bunkervirksomheden Monjasa. Det er stifter Jan Jacobsen selv, som har fundet frem til vidnerne og skaffet nye dokumenter i sagen.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere