ShippingWatch

Borr Drilling investerer 1,3 mia dollars i nye rigge

Rigselskabet Borr Drilling forventer at investere 1,3 mia. dollars i ni jack-up-rigge.

Jack-up borerig fra Maersk Drilling

Opdateret 9. oktober med oplysninger om rejsning af kapital på børsen.

Borr Drilling vil købe ni nye rigge og dermed bringe den samlede rigmængde i selskabet op på 26.

Der er tale om en investering på i alt 1,3 mia. dollars i de ni jack-up-rigge, der skal bygges på PPL Shipyard, fremgår det af en børsmeddelelse fra rigselskabet, der er ledet af Tor Olav Trøim.

"De nye rigge er blevet bygget eller er ved at blive bygget på PPL's værft og er af et velkendt design, der stemmer overens med selskabets eksisterende flåde," lyder det i meddelelsen offentliggjort 6. oktober 2017.

Borr Driling vil få leveret den første rig i fjerde kvartal i år, og de resterende rigge vil blive leveret frem til begyndelsen af 2019.

I en ny børsmeddelelse udsendt d. 9. oktober fremgår det, at Borr Drilling har været i stand til at hente halvdelen af beløbet indtil videre, dvs. 650 mio. dollars i en aktieudstedelse.

Borr Drilling og Schlumberger indgår ny samarbejdsaftale

Analytikere tror på bedre tider for rigmarkedet

Nordea udpeger vindere og tabere i rigmarked

Forsiden lige nu

Ugens tophistorier på ShippingWatch

Omflagning af Maersk-skibe før ophugning i Alang, fremgang i tørlast, oprustning i Gorrissen og søfartens forurening var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Statoils topchef dropper at gå på pension

Det bliver ikke til et tidligt otium for koncernchefen i norske Statoil. Eldar Sætre er blevet bedt om at fortsætte, også selv om han stod overfor at falde for aldersgrænse.

Nu begynder ankesagen om omfattende svindel i Monjasa

Det kostede Monjasa-stifter Jan Jacobsen en fængselsstraf på 3,5 år og Monjasa en bøde på 10 mio. kr., da de blev dømt for omfattende bedrageri sidste år i byretten. Nu begynder ankesagen ved Vestre Landsret.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere