ShippingWatch

Borr Drilling og Schlumberger indgår ny samarbejdsaftale

Rigselskabet Borr Drilling og olieserviceselskabet Schlumberg har indgået en samarbejdsaftale for at kunne tilbyde kunder samlede løsninger til boreopgaver.

De to selskaber Borr Drilling og Schlumberger er gået i gang med et nyt samarbejde. Det sker fordi selskaberne gerne vil kunne give kunderne samlede løsninger på boreopgaver.

"Samarbejdet med Schlumberger er en afgørende for, at vi kan udføre strategi med succes og levere anderledes tilbud til vores kunder med brug af en innovativ forretningsmodel," siger CEO Simon Johnson fra Borr Drilling i en meddelelse om samarbejdet.

Samarbejdet skal ikke kun rettes ud ad i forhold til kunderne, men selskaberne har også planer om at samarbejde på de indre linjer f.eks. med oplæring af medarbejdere og optimering af præstationerne i selskabet.

Analytikere tror på bedre tider for rigmarkedet

Nordea udpeger vindere og tabere i rigmarked

Borr Drilling satser på flere opkøb

Forsiden lige nu

Her skal de danske rederiers kampe stå de næste år

Danske Rederier med adm. direktør Anne Steffensen i spidsen skal have såvel kendte som nye ønsker opfyldt, for at målene i den nye strategi kan opnås. ShippingWatch lister de kommende års udfordringer op her.

Ét ord har reduceret antallet af bestikkelsessager i Suez-kanalen

Med ret få midler er det på to år blevet muligt for rederierne at få deres skibe gennem Suez-kanalen uden at skulle betale lodserne for hjælp i form af f.eks. cigaretter. "En milepæl," lyder det fra antikorruptions-organisationen MACN, der står bag initiativet.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Interviews med topchefer i Maersk Line, Hamburg Süd og Hapag-Lloyd, tragisk ulykke på borerig, rederier under anklage for brud på udlændingeloven og et dramatisk formandsexit i Maskinmestrenes Forening var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere