ShippingWatch

Borr Drilling og Schlumberger indgår ny samarbejdsaftale

Rigselskabet Borr Drilling og olieserviceselskabet Schlumberg har indgået en samarbejdsaftale for at kunne tilbyde kunder samlede løsninger til boreopgaver.

De to selskaber Borr Drilling og Schlumberger er gået i gang med et nyt samarbejde. Det sker fordi selskaberne gerne vil kunne give kunderne samlede løsninger på boreopgaver.

"Samarbejdet med Schlumberger er en afgørende for, at vi kan udføre strategi med succes og levere anderledes tilbud til vores kunder med brug af en innovativ forretningsmodel," siger CEO Simon Johnson fra Borr Drilling i en meddelelse om samarbejdet.

Samarbejdet skal ikke kun rettes ud ad i forhold til kunderne, men selskaberne har også planer om at samarbejde på de indre linjer f.eks. med oplæring af medarbejdere og optimering af præstationerne i selskabet.

Analytikere tror på bedre tider for rigmarkedet

Nordea udpeger vindere og tabere i rigmarked

Borr Drilling satser på flere opkøb

Forsiden lige nu

Ugens tophistorier på ShippingWatch

Omflagning af Maersk-skibe før ophugning i Alang, fremgang i tørlast, oprustning i Gorrissen og søfartens forurening var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Statoils topchef dropper at gå på pension

Det bliver ikke til et tidligt otium for koncernchefen i norske Statoil. Eldar Sætre er blevet bedt om at fortsætte, også selv om han stod overfor at falde for aldersgrænse.

Nu begynder ankesagen om omfattende svindel i Monjasa

Det kostede Monjasa-stifter Jan Jacobsen en fængselsstraf på 3,5 år og Monjasa en bøde på 10 mio. kr., da de blev dømt for omfattende bedrageri sidste år i byretten. Nu begynder ankesagen ved Vestre Landsret.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere