ShippingWatch

Solstad Farstad sælger igen ud af flåden

Offshorerederiet Solstad Farstad har solgt fire skibe inden for den sidste måned som led i den igangværende oprydning i selskabet. Norsk milliardær har samtidig solgt en tredjedel af sine aktier i selskabet.

Det norske offshorerederi Solstad Farstad fortsætter udsalget af sin flåde. I sidste måned solgte rederiet tre AHTS-skibe, og nu siger selskabet så farvel til endnu et skib.

Ifølge erhvervsmediet E24 har rederiet solgt supplyskibet Far Service til en ukendt ejer. Prisen er heller ikke oplyst.

Det seneste skib følger tre fartøjer, som blev solgt til den brasilianske flåde i starten af september for i alt 24 mio. dollars. Flåden ligger nu på omkring 150 offshoreskibe.

Solstad Farstad er en resultatet af en fusion mellem tre norske offshorerederier, Solstad, Farstad og Deep Sea Supply. Fusionen blev anført af de norske rigmænd, Kjell Inge Røkke og John Fredriksen.

Rederiets ledelse har nu taget hul på en oprydning, som skal gøre selskabet klar til at gribe chancen, hvis offshoremarkedet vender til det bedre. Værdier er skrevet ned, mens flere medarbejdere har mistet arbejdet.

Oprydningen er dog gået udover aktiekursen, som har nået sit foreløbige lavpunkt i 2017 i september. Den norske milliardær Frederik W. Mohn solgte for nylig en tredjedel af sine aktier i selskabet, skriver Dagens Næringsliv.

Norsk supply-fusion sælger skibe til brasiliansk flåde

Oliekrisen har spist af norske offshorerederes formuer

Kristian Siem: Konkurs bør føre til udskiftning i toppen

Norsk offshoregigant ser lidt mere aktivitet ind i efteråret

 

Forsiden lige nu

T.K.B. Shipping lægger OW-strid bag sig med nyt plus

Det danske tørlastrederi T.K.B. Shipping er tilbage i plus i regnskabsåret 2016/17 efter et uvant underskud sidste år, hvor selskabet var nødsaget til at betale to gange for brændstof købt af konkursramte OW Bunker.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere