ShippingWatch

Subsea 7 og Schlumberger vinder stor kontrakt i Afrika

De to olieserviceselskaber Subsea 7 og Schlumberger har i deres samarbejde Subsea Integration Alliance sikret sig en betragtelig kontrakt i Afrika.

Norske Subsea 7 og Schlumberger har hentet en betydelig kontrakt i Afrika på op imod 300 mio. dollars.

Kontrakten er givet til Subsea 7 og Schlumbergers samarbejde i Subsea Integration Alliance og tildelt af det London-noterede olie- og gasselskab Ophir Energy, der arbejder i Afrika og Asien, på det såkaldte Fortuna LNG-projekt i Ækvatorial-Guinea i Afrika.

Alliancen er har også vundet kontrakten for fremtidig vedligehold, inspektion og reparation.

Parterne nævner ikke præcist værdien af kontrakten, men Subsea 7 skriver i en børsmeddelelse, at formuleringen om en "betydelig" kontrakt definerer kontrakter på mellem 150 og 300 mio. dollars.

Subsea 7-chef tror på bedre tider efter svært 2018

Subsea 7 bestiller skib i Holland

Analytikere: Første fase i olieopsving er i gang

Forsiden lige nu

Her skal de danske rederiers kampe stå de næste år

Danske Rederier med adm. direktør Anne Steffensen i spidsen skal have såvel kendte som nye ønsker opfyldt, for at målene i den nye strategi kan opnås. ShippingWatch lister de kommende års udfordringer op her.

Ét ord har reduceret antallet af bestikkelsessager i Suez-kanalen

Med ret få midler er det på to år blevet muligt for rederierne at få deres skibe gennem Suez-kanalen uden at skulle betale lodserne for hjælp i form af f.eks. cigaretter. "En milepæl," lyder det fra antikorruptions-organisationen MACN, der står bag initiativet.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Interviews med topchefer i Maersk Line, Hamburg Süd og Hapag-Lloyd, tragisk ulykke på borerig, rederier under anklage for brud på udlændingeloven og et dramatisk formandsexit i Maskinmestrenes Forening var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere