ShippingWatch

Subsea 7 og Schlumberger vinder stor kontrakt i Afrika

De to olieserviceselskaber Subsea 7 og Schlumberger har i deres samarbejde Subsea Integration Alliance sikret sig en betragtelig kontrakt i Afrika.

Norske Subsea 7 og Schlumberger har hentet en betydelig kontrakt i Afrika på op imod 300 mio. dollars.

Kontrakten er givet til Subsea 7 og Schlumbergers samarbejde i Subsea Integration Alliance og tildelt af det London-noterede olie- og gasselskab Ophir Energy, der arbejder i Afrika og Asien, på det såkaldte Fortuna LNG-projekt i Ækvatorial-Guinea i Afrika.

Alliancen er har også vundet kontrakten for fremtidig vedligehold, inspektion og reparation.

Parterne nævner ikke præcist værdien af kontrakten, men Subsea 7 skriver i en børsmeddelelse, at formuleringen om en "betydelig" kontrakt definerer kontrakter på mellem 150 og 300 mio. dollars.

Subsea 7-chef tror på bedre tider efter svært 2018

Subsea 7 bestiller skib i Holland

Analytikere: Første fase i olieopsving er i gang

Forsiden lige nu

Ugens tophistorier på ShippingWatch

Omflagning af Maersk-skibe før ophugning i Alang, fremgang i tørlast, oprustning i Gorrissen og søfartens forurening var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Statoils topchef dropper at gå på pension

Det bliver ikke til et tidligt otium for koncernchefen i norske Statoil. Eldar Sætre er blevet bedt om at fortsætte, også selv om han stod overfor at falde for aldersgrænse.

Nu begynder ankesagen om omfattende svindel i Monjasa

Det kostede Monjasa-stifter Jan Jacobsen en fængselsstraf på 3,5 år og Monjasa en bøde på 10 mio. kr., da de blev dømt for omfattende bedrageri sidste år i byretten. Nu begynder ankesagen ved Vestre Landsret.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere