ShippingWatch

Seadrill-plan tvinger datterselskab af børsen

Redningsplanen i Seadrill, som ventes at koste aktionærerne dyrt, tvinger nu et af koncernens datterselskaber af børsen i New York. Børstilsynet mener ikke, at det giver mening at handle med aktien.

North Atlantic Drilling, som er et datterselskab til John Fredriksens Seadrill, er blevet afnoteret fra børsen i New York.

Afnoteringen skyldes, at Seadrill søgte om konkursbeskyttelse i forrige uge. I den forbindelse oplyste selskabet, at aktionærerne står til at tage det største tab i bestræbelserne på at redde rigkoncernen.

Derfor mener børstilsynet ikke længere, at det giver mening at handle med aktien i North Atlantic Drilling.

Selskabet afventer nu papirarbejdet, inden det vil blive pillet endegyldigt af børsen. Det oplyser North Atlantic Drilling selv i en meddelelse.

Det er anden gang inden for kort tid, at et rigselskab kommer i problemer i New York. Tidligere på måneden blev Pacific Drilling smidt af, fordi aktiekursen lå under én dollar igennem længere tid.

Det er det lave investeringsniveau hos olieselskaberne i kølvandet på olieprisens kollaps i midten af 2014, som har presset rigselskaberne.

Seadrills redningsplan klemmer aktionærerne

Norsk olieminister: Godt signal hvis Seadrill reddes

 

 

Pacific Drilling suspenderet på børsen i New York

Forsiden lige nu

Der flyder flere containere igennem Rotterdam Havn

Rotterdam Havn har set en stigning på 10 pct. i mængden af containere i årets første ni måneder. Til gengæld falder volumen af olie og kul, hvilket skyldes den grønne omstilling, fortæller havnens CEO.

DOF Subsea finder ny COO

Offshorerederiet DOF Subsea har fundet sin nye COO, der skal stå for rederiets driftsstrategi og den daglige operation, oplyser det norske rederi.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere