ShippingWatch

Offshoreselskab risikerer afnotering i New York

Et dyk i markedsværdien over sommeren betyder, at offshoreselskabet Pacific Drilling risikerer at blive afnoteret på børsen i New York. Selskabet har frem til midten af september til at finde en løsning.

Offshoreselskabet Pacific Drilling risikerer at blive smidt af børsen i New York, efter at aktiekursen har taget et dyk over sommeren.

De amerikanske børsmyndigheder har advaret selskabet om, at aktien er blevet handlet til under en dollar i en periode på 30 dage, som sluttede 30. august. Samtidig røg markedsværdien under 15 mio. dollars i midten af august.

Især sidstnævnte forhold er kritisk for Pacific Drilling. Rigselskabet oplyser selv i en meddelelse, at det sandsynligvis bliver afnoteret 13. september, hvis ikke det lykkedes at hæve markedsværdien over 15 mio. dollars inden da.

Hvis Pacific Drilling ryger af børsen, vil selskabets aktier blive solgt på en OTC-børs.

Pacific Drilling har hovedkvarter i Luxembourg og en flåde på syv boreskibe. Heraf stod fire uden arbejde ved den seneste opdatering af flådens status i juli 2017.

I skrivende stund handles aktien på børsen i New York til 0,43 dollars.

Maersk Drilling er i "dybere samtaler" om fremtiden

Pacific Drilling venter bedring efter stort minus

Pacific Drilling ramt af nigeriansk valutasmæld

Forsiden lige nu

Diana Containerships mindsker underskud

Den græske skibsejer Diana Containerships kom ud af årets tredje kvartal med et markant mindre underskud end sidste år. Omsætningen dykkede en smule efter salg af skibe i løbet af året.

Maersk Lines opkøb af Hamburg Süd hæmmes af myndigheder

Krav fra myndigheder i Kina og EU har gjort vilkårene sværere for Maersk Line ved opkøbet af Hamburg Süd, mener tidligere Maersk-chef i Latinamerika, Michael Kaasner Kristiansen. Amerikanske Sealand kan blive en joker i det nye Maersk.

Siem beder sine banker om hjælp

Det norske offshorerederi Siem har spurgt sine banker om hjælp med udsigt til en længere krise for offshore supply-markedet, oplyser rederiet i en meddelelse mandag. Andre strategier er også i støbeskeen.

Topchef for vindrederi stopper

Lars Blicher meddeler på det sociale medie Linkedin, at han har fratrådt sin stilling som CEO og director for Swire Blue Ocean. "Jeg har stadig ikke besluttet, hvor jeg skal hen herfra," skriver han.

Tyske topbanker skruer op for udsalg i shipping

Mens den tyske banksektor er fanget med op mod 100 mia. dollars i gæld til shipping, tager flere tyske banker nye ideer i brug for at komme af med de tunge udlån til industrien, skriver Reuters.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere