ShippingWatch

Medie: Offshoreselskaber kæmper om mia-kontrakt

Flere selskaber som OneSubsea, Subsea 7 og Aker Solutions er blandt bejlerne om en subseakontrakt på op til 1,6 mia. dollars i udvidelse af et Statoil-felt, skriver Upstream.

Tre parter kæmper for tiden om at lande en subsea-kontrakt, som omfatter 22 brønde, og som kan være op til 1,6 mia. dollars værd.

Det siger unavngivne ifølge mediet Upstream.

Der er tale om Statoils planer om at udvide Snorre-feltet, hvor parterne OneSubsea/Subsea 7, Aker Solutions/Saipem og TechnipFMC ifølge mediet går efter at lande kontrakten. Budene vil blive lagt i næste måned, og kontrakten ventes at blive tildelt i slutningen af 2017.

Ifølge norske TDN Finans og DN Investor er målet med udvidelsen af Snorre-feltet, som har været i produktion siden 1992, at øge udvindingsgraden fra feltet og hente yderligere 190 mio. tønder olie op fra undergrunden.

Statoil leder efter "milliarder af tønder" i nyt oliefund

Norsk offshoregigant ser lidt mere aktivitet ind i efteråret

Nyt stort underskud rammer Siem Offshore

Forsiden lige nu

Christian Levin har solgt sit sidste skib

Christian Levin, stifter og ejer af XO Shipping, har ifølge Vesselsvalue.com nu solgt det sidste af de to skibe, han købte omkring årsskiftet 2013-2014. Begge skibe var ejet i separate selskaber og er solgt under købsprisen.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere