ShippingWatch

Norsk rigoperatør søger 250 nye medarbejdere

Efter flere år i træk med nedbemanding og store tab øjner den norske rigoperatør COSL Drilling nu bedre tider. Selskabets topchef fortæller, at man er på jagt efter 250 medarbejdere.

Der bliver brug for mange flere hænder hos den norsk-kinesiske rigoperatør COSL Drilling i den nærmeste fremtid. Det slår selskabets topchef, Jørgen Arnesen, fast.

I alt 250 nye ansatte skal COSL, der er ejet af det statslige, kinesiske olieselskab COSL, på jagt efter. Af dem skal 180 findes i Norge, mens 70 skal findes i Storbritannien.

De mange nye ansatte skal bruges til betjeningen af riggene COSL Innovator og COSL Pioneer. Begge rigge har været lagt op i Bergen, men vandt tidligere på sommeren nye kontrakter og skal nu til havs igen.

"Efter at vi har været igennem en meget svær periode, er det en stor glæde at kunne genbemande vores moderne og effektive rigge. Det bliver godt at få riggene og mandskabet ud på havet igen, der hvor de hører hjemme," siger Jørgen Arnesen i en meddelelse.

COSL Pioneer har sikret sig arbejde på britisk sokkel hos Nexan Petroleum, mens COSL Innovator skal arbejde for Lundin Petroleum i Norge.

COSL forventer at alle nyansættelser er gennemført seneste ved årsskiftet.

Rigselskaber vil opruste på digitale løsninger

Borr Drilling får grønt lys til norsk børsdebut

Maersk Drilling er i "dybere samtaler" om fremtiden

 

Forsiden lige nu

Bagmandspolitiet kalder sagen mod Monjasa "usædvanlig"

SØIK erkender, at politiet kunne have fået en uafhængig vurdering af en afgørende brændstofsrapport i sagen mod Monjasa og Jan Jacobsen, der mandag blev frifundet. Det siger vicestatsadvokaten til ShippingWatch, hvor han kalder sagen "usædvanlig".

"Shippingindustrien kan være fuldstændig ændret om fem til ti år"

I løbet af det næste årti kan shippingindustrien komme til at se fuldstændig anderledes ud, skriver Danmarks Skibskredit i ny rapport. Rederierne har fået øjnene op for risikoen for mindre efterspørgselsvækst i fremtiden, siger analysechef Christopher Rex til ShippingWatch.

Advokathus må træde ud af OW-sagen

Advokathuset Bruun & Hjejle udtræder af sagen mod den tidligere daglige ledelse i OW Bunker pga. inhabilitet ifølge dagbladet Børsen. ATP bekræfter oplysningerne over for ShippingWatch.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere