ShippingWatch

Tidewater søger om konkursbeskyttelse i USA

Den amerikanske offshorekæmpe Tidewater har søgt konkursbeskyttelse i form af den såkaldte Chapter 11 i Delaware i USA.

Offshorerederiet Tidewater søger om konkursbeskyttelse i USA under den såkaldte chapter 11.

Det fremgår af en meddelelse fra offshorerederiet, der har hovedsæde i New Orleans i USA. Indgivelsen er sket, for at selskabet kan forfølge en plan om reorganisering i overensstemmelse med den tidligere annoncerede restruktureringsaftale, som er indgået med kreditorer i selskabet.

"Efter mange overvejelser og vellykkede overvejelser med nogle af vores økonomiske interessenter, har vi besluttet, at det var nødvendtigt at indlede Chapter 11-sager for at skabe finansiel stabilitet, som vil gøre det muligt for Tidewater at forblive en formidabel spiller i betragtning af denne nedgang i industrien, som er uden fortilfælde. I løbet af denne Chapter 11-proces forventer vi at opfylde løbende forpligtelser overfor vores medarbejdere, kunder, sælgere, leverandører og andre," siger Jeffrey M. Platt, Tidewaters President og CEO, i meddelelsen.

Reorganiseringsplanen støttes af långivere, som sidder på omkring 60 pct. af det udestående lånebeløb i selskabets kreditaftale. Såfremt anmodningen om konkursbeskyttelse godkendes, venter Tidewater, at planen kan blive fuldført om ca. 45 dage.

Supply-rederier på vej mod iskold vinter i Nordsøen

Tidewater uden bankaftale efter kæmpe underskud

Supply-kæmpe dykker på konkursrisiko

Forsiden lige nu

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere