ShippingWatch

Tidewater søger om konkursbeskyttelse i USA

Den amerikanske offshorekæmpe Tidewater har søgt konkursbeskyttelse i form af den såkaldte Chapter 11 i Delaware i USA.

Offshorerederiet Tidewater søger om konkursbeskyttelse i USA under den såkaldte chapter 11.

Det fremgår af en meddelelse fra offshorerederiet, der har hovedsæde i New Orleans i USA. Indgivelsen er sket, for at selskabet kan forfølge en plan om reorganisering i overensstemmelse med den tidligere annoncerede restruktureringsaftale, som er indgået med kreditorer i selskabet.

"Efter mange overvejelser og vellykkede overvejelser med nogle af vores økonomiske interessenter, har vi besluttet, at det var nødvendtigt at indlede Chapter 11-sager for at skabe finansiel stabilitet, som vil gøre det muligt for Tidewater at forblive en formidabel spiller i betragtning af denne nedgang i industrien, som er uden fortilfælde. I løbet af denne Chapter 11-proces forventer vi at opfylde løbende forpligtelser overfor vores medarbejdere, kunder, sælgere, leverandører og andre," siger Jeffrey M. Platt, Tidewaters President og CEO, i meddelelsen.

Reorganiseringsplanen støttes af långivere, som sidder på omkring 60 pct. af det udestående lånebeløb i selskabets kreditaftale. Såfremt anmodningen om konkursbeskyttelse godkendes, venter Tidewater, at planen kan blive fuldført om ca. 45 dage.

Supply-rederier på vej mod iskold vinter i Nordsøen

Tidewater uden bankaftale efter kæmpe underskud

Supply-kæmpe dykker på konkursrisiko

Forsiden lige nu

Olieindustrien skrotter rekordmange rigge

Der blev sendt flere dybvands-rigge til ophugning i tredje kvartal i år end nogensinde før, og det tyder på et marked, der nok aldrig helt kommer sig. Det skriver Bloomberg.

Fondene sidder tungt på toppen af dansk shipping

Dansk erhvervsliv er generelt ejet af fonde og familier, og shippingindustrien er ingen undtagelse. ShippingWatch undersøger hvor overskuddene bliver kanaliseret hen. Og hvad fondene gør, hvis de maritime virksomheder giver underskud. Eller virksomheden bliver solgt.

Salget vokser i schweizisk DSV-konkurrent

Omsætningen vokser i schweiziske Panalpina, som konkurrerer med den danske logistikkoncern DSV. Til gengæld falder driftsindtjeningen, viser regnskabet for tredje kvartal.

Vitol er bekymret over kurdisk konflikt

Der er en risiko for, at eksporten bliver ramt af konflikten i det nordlige Irak, hvor den irakiske hær har overtaget en række oliefelter i Kirkuk-regionen. Det siger Vitoals topchef til Financial Times.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere