ShippingWatch

Siem Offshore finder arbejde til otte skibe

Siem Offshore har indgået kontrakter til otte af sine offshoreskibe, som nu er sikret arbejde et godt stykke ud i fremtiden. Aftalerne er indgået med blandt andre BHP Billiton og Gazprom.

Det norske rederi Siem Offshore har sikret sig kontrakter til otte af sine skibe i et marked, der ellers er præget af lave rater og overkapacitet.

Selskabet oplyser i en meddelelse til Oslo Børs, at det har indgået aftaler for skibene, der sikrer dem arbejde et godt stykke ud i fremtiden.

Der er tale om en blanding af AHTS, PSV og OSCV-skibe. Kontrakterne er indgået med blandt andre BHP Billiton og Gazprom, mens længderne varierer fra 100 til 440.

Skibene skal nu i arbejde i Australien, Sydamerika og i Sortehavet.

Siem Offshore er ejet af den norske rigmand Kristian Siem. Han forsøgte tidligere på året at overtage den kriseramte konkurrent Farstad Shipping, men blev slået på målstregen af John Fredriksen.

Farstad er siden blevet fusioneret med Solstad og Deep Sea Supply.

Siem Offshore ændrer 2016-regnskab efter brasiliansk tab

Siem Offshore vil forlænge milliardlån

Siem-ejer tilbyder at købe obligationer

Forsiden lige nu

Diana Containerships mindsker underskud

Den græske skibsejer Diana Containerships kom ud af årets tredje kvartal med et markant mindre underskud end sidste år. Omsætningen dykkede en smule efter salg af skibe i løbet af året.

Maersk Lines opkøb af Hamburg Süd hæmmes af myndigheder

Krav fra myndigheder i Kina og EU har gjort vilkårene sværere for Maersk Line ved opkøbet af Hamburg Süd, mener tidligere Maersk-chef i Latinamerika, Michael Kaasner Kristiansen. Amerikanske Sealand kan blive en joker i det nye Maersk.

Siem beder sine banker om hjælp

Det norske offshorerederi Siem har spurgt sine banker om hjælp med udsigt til en længere krise for offshore supply-markedet, oplyser rederiet i en meddelelse mandag. Andre strategier er også i støbeskeen.

Topchef for vindrederi stopper

Lars Blicher meddeler på det sociale medie Linkedin, at han har fratrådt sin stilling som CEO og director for Swire Blue Ocean. "Jeg har stadig ikke besluttet, hvor jeg skal hen herfra," skriver han.

Tyske topbanker skruer op for udsalg i shipping

Mens den tyske banksektor er fanget med op mod 100 mia. dollars i gæld til shipping, tager flere tyske banker nye ideer i brug for at komme af med de tunge udlån til industrien, skriver Reuters.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere