ShippingWatch

Siem Offshore finder arbejde til otte skibe

Siem Offshore har indgået kontrakter til otte af sine offshoreskibe, som nu er sikret arbejde et godt stykke ud i fremtiden. Aftalerne er indgået med blandt andre BHP Billiton og Gazprom.

Det norske rederi Siem Offshore har sikret sig kontrakter til otte af sine skibe i et marked, der ellers er præget af lave rater og overkapacitet.

Selskabet oplyser i en meddelelse til Oslo Børs, at det har indgået aftaler for skibene, der sikrer dem arbejde et godt stykke ud i fremtiden.

Der er tale om en blanding af AHTS, PSV og OSCV-skibe. Kontrakterne er indgået med blandt andre BHP Billiton og Gazprom, mens længderne varierer fra 100 til 440.

Skibene skal nu i arbejde i Australien, Sydamerika og i Sortehavet.

Siem Offshore er ejet af den norske rigmand Kristian Siem. Han forsøgte tidligere på året at overtage den kriseramte konkurrent Farstad Shipping, men blev slået på målstregen af John Fredriksen.

Farstad er siden blevet fusioneret med Solstad og Deep Sea Supply.

Siem Offshore ændrer 2016-regnskab efter brasiliansk tab

Siem Offshore vil forlænge milliardlån

Siem-ejer tilbyder at købe obligationer

Forsiden lige nu

Seadrill præsenterer ny forretningsplan

Det John Fredriksen-ejede rigselskab Seadrill, som lige nu er under amerikansk konkursbeskyttelse, har lagt en ny forretningsplan frem. Planen givet et praj om markante fald i omsætning og indtjening i de kommende fem år i Seadrill.

Ugens bedste på ShippingWatch

Navigare Capital Partners, som har dele af Mærsk-familien som ejer, er klar til flere skibskøb, Hellerup-mægleren Bidsted & Co blev solgt, mens Nordens topchef, Jan Rindbo, løftede sløret for sin ledelsesstrategi i ugen, der gik.

Kendt analytiker skifter olie ud med grøn energi

Thina Margrethe Saltvedt stopper efter ti år som olieanalytiker i Nordea Markets, skriver Dagens Næringsliv. Hun bliver dog i banken, hvor hun skal være analytiker i sustainable finance med fokus på grøn energi og klimarisici.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere