ShippingWatch

Siem-ejer tilbyder at købe obligationer

Kristian Siems selskab Siem Industries, som ejer offshorerederiet Siem Offshore, tilbyder obligationsejere i selskabet at købe obligationer for op mod 200 mio. norske kr. mod en blåstempling af de planer, der blev fremlagt tidligere på ugen.

Siem Industries, der kontrolleres af den norske rigmand Kristian Siem, tilbyder nu obligationsejere i Siem Offshore at købe obligationer af dem for op til samlet 200 mio. norske kr.

Til gengæld skal långiverne blåstemple selskabets plan om at forlænge fristen for to obligationslån, der blev fremlagt tidligere på ugen.

Det fremgår af en meddelelse til Oslo Børs.

Tilbuddet omfatter obligationsejere i obligationerne SIOFF01 og SIOFF02 og vil løbe frem til midnat 11. april. Tilbuddet er gældende, såfremt at obilgationsejerne godkender selskabets planer om at forlænge fristen på to lån og udstede nye aktier for et trecifret millionbeløb.

Rederiet vil således forlænge løbetiden på to obligationslån på i alt 1,3 mia. norske kr. med knap tre år. Lånene udløber oprindeligt i januar 2018 og marts 2019. Selskabet vil samtidig løbende sænke renten på begge lån.

Ved den lejlighed kom det også frem, at Siem Offshore vil udstede nye aktier for op 190 mio. norske kr. til en kurs på 1,9 norske kr. pr. aktie.

Siem Offshore vil forlænge milliardlån

Overfyldt offshoremarked hæmmer norsk storværft

Siem Offshore forventer overkapacitet flere år frem

Forsiden lige nu

Bagmandspolitiet kalder sagen mod Monjasa "usædvanlig"

SØIK erkender, at politiet kunne have fået en uafhængig vurdering af en afgørende brændstofsrapport i sagen mod Monjasa og Jan Jacobsen, der mandag blev frifundet. Det siger vicestatsadvokaten til ShippingWatch, hvor han kalder sagen "usædvanlig".

Advokathus må træde ud af OW-sagen

Advokathuset Bruun & Hjejle udtræder af sagen mod den tidligere daglige ledelse i OW Bunker pga. inhabilitet ifølge dagbladet Børsen. ATP bekræfter oplysningerne over for ShippingWatch.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere