ShippingWatch

Røkke er med i Fredriksens nye rig-satsning

John Fredriksens nyoprettede rigselskab Northern Drilling har Kjell Inge Røkkes Akastor som aktionær, skriver norske Finansavisen. Selskabet er noteret på den lille OTC-liste på Oslo Børs.

Kjell Inge Røkkes Akastor er en del af ejerkredsen i John Fredriksens nyoprettede rigsatsning Northern Driilling.

Således står Akastor opført med en ejerandel på 3,48 pct. i rigselskabet og er dermed den fjerde største aktionær, skriver norske Finansavisen fredag. Olieservicegruppen Akastor vil dog ikke kommentere overfor mediet.

I forrige uge hentede Arctic Securities og Pareto Securities 2 mia. norske kr. til Northern Drilling,heraf tog John Fredriksen halvdelen af emissionen selv, mens resten blev fordelt på norske og andre internationale investorer, skriver Finansavisen.

Selskabet er blevet noteret på den lille OTC-liste på Oslo Børs.

Kjell Inge Røkke og John Fredriksen er også involverede sammen i den nye norsk offshore-satsning bestående af Deep Sea Supply, Farstad Shipping samt Solstad, som fredag er kommet endeligt på plads ifølge en børsmeddelelse.

Fredriksen klar med nyt rigselskab

Fredriksen og Røkke er Norges nye stærke offshore-par

Fredriksen og Røkke bag ny norsk offshore-gigant

Forsiden lige nu

Topchef for vindrederi stopper

Lars Blicher meddeler på det sociale medie Linkedin, at han har fratrådt sin stilling som CEO og director for Swire Blue Ocean. "Jeg har stadig ikke besluttet, hvor jeg skal hen herfra," skriver han.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere