ShippingWatch

Havila Shipping lander treårig kontrakt

Havila Shipping har indgået en tre-årig kontrakt med selskabet Reach Subsea. "Vi er meget tilfredse," lyder det fra adm. direktør fra Njål Sævik i Havila, der sidste år landede en redningsplan for selskabet på falderebet.

Det norske offshorerederi Havila Shipping har indgået en aftale med selskabet Reach Subsea om skibet Havila Subsea, som skal løbe i tre år.

"Vi er meget tilfredse med at få tildelt denne kontrakt for et vigtigt fartøj i et udfordrende marked, og vi ser det som en anerkendelse af Havila Shipping som en dygtig operatør og skibsejer. Vi ser frem til samarbejdet med Reach Subsea i de kommende år," siger adm. direktør Njål Sævik i en meddelelse til Oslo Børs.

Aftalen indeholder også to optionsperioder på hvert et år.

Havila Shipping landede i 2016 efter månedslange forhandlinger en finansiel aftale med obligationshaverne i selskabet, efter at rederiet havde været i store økonomiske problemer. De problemer er blandt andet den nye kontrakt med til at rette op på, siger Njål Sævik til Sysla.no. Kontrakten betyder også, at en række ansatte kan komme tilbage fra tvungen orlov.

Hvor meget kontrakten er værd i norske kroner, vil den adm. direktør ikke fortælle.

"I et konkurrenceudsat marked er vi ikke alene om at byde på sådan en mulighed. Men sådan som markedet er, synes vi det er en fornuftig aftale for Havila," siger Njål Sævik til sysla.no.

Redningsplan for Havila Shipping på plads i februar

Status på grimt år for norske offshorerederier

Avis: Långivere i offshore klar til at boykotte banker

Forsiden lige nu

Seadrill præsenterer ny forretningsplan

Det John Fredriksen-ejede rigselskab Seadrill, som lige nu er under amerikansk konkursbeskyttelse, har lagt en ny forretningsplan frem. Planen givet et praj om markante fald i omsætning og indtjening i de kommende fem år i Seadrill.

Ugens bedste på ShippingWatch

Navigare Capital Partners, som har dele af Mærsk-familien som ejer, er klar til flere skibskøb, Hellerup-mægleren Bidsted & Co blev solgt, mens Nordens topchef, Jan Rindbo, løftede sløret for sin ledelsesstrategi i ugen, der gik.

Kendt analytiker skifter olie ud med grøn energi

Thina Margrethe Saltvedt stopper efter ti år som olieanalytiker i Nordea Markets, skriver Dagens Næringsliv. Hun bliver dog i banken, hvor hun skal være analytiker i sustainable finance med fokus på grøn energi og klimarisici.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere