ShippingWatch

Atlantic Petroleum sætter punktum for salg af norske aktiviteter

Det færøske olieselskab Atlantic Petroleum har nu solgt sine norske aktiviteter til M Vest Energy. Selskabet vil nu fokusere på at skabe værdi på felterne i Storbritannien, fortæller topchef.

Det færøske olieselskab Atlantic Petroleum har gennemført salget af sine norske aktiviteter til M Vest Energy, og vil nu rette opmærksomheden mod sine ejerandele i et par britiske oliefelter.

Salget af de norske aktiviteter blev første gang annonceret 9. marts sidste år.

"Vi er glade for, at gennemføre salget af M Vest Energy. Atlantic Petroleum vil nu fokusere på at skabe værdi fra Orlando og Kells i Storbritannien og forfølge nye forretningsmuligheder i tråd med selskabets nye strategi," siger adm. direktør Ben Arabo ifølge en meddelelse.

Økonomiske vanskeligheder tvang sidste år Atlantic Petroleum til at sælge sine norske aktiviteter for bare 1 norsk kr. til M Vest Energy , som var delvist ejet af den eksisterende ledelse i Atlantic Petroleum. Salget medførte en nedskrivning på 150 mio. kr.

Som led i salget venter Atlantic Petroleum dog i december at realisere omkring 27 mio. kr., som er skatteværdien af et fremført skattemæssigt underskud, oplyser selskabet

Atlantic Petroleum får fjernet operatør på oliefelter

Atlantic Petroleum taber på driften i jagt på fremtidsløsning

Atlantic Petroleum: Salg af Orlando-feltet glipper

Forsiden lige nu

Shippingindustrien: Vi arbejder aktivt for miljøet

De store shippingorganisationer afviser hård kritik om at forhale arbejdet med bl.a. rederiernes udledning af CO2. Vi spillede en stor rolle i udviklingen af en ny miljøstrategi, fastslår ICS over for ShippingWatch.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere