ShippingWatch

Ukendt aktionær køber op i Farstad Shipping

Farstad Shipping, der ikke lykkedes at få en aftale i hus med Kristian Siem om en redning af offshorerederiet, har fået en ny aktionær. Det drejer sig om storaktionæren Røkke (foto) eller Fredriksen, skriver Dagens Næringsliv.

En ny aktionær er dukket op i det kriseramte norske offshorerederi farstad Shiiping. Det skriver Dagens Næringsliv.

Det er fortsat ikke kendt, hvem den nye aktionær er, som har købt 1,7 mio. aktier svarende til 4,31 procent. Købet betyder, at vedkommende er tredjestørste aktionær i Farstad Shipping, der for få dage siden meddelte, at rederiet efter en række møder ikke lykkedes at forhandle en redningsplan på plads for rederiet med investoren Kristian Siem.

Farstad Shipping får luft til og med januar

Dagens Næringsliv henviser til, at der tidligere været spekuleret i, at Aker-ejeren Kjell Inge Røkke, der har allieret sig med et andet offshorerederi – Solstad Offshore – kan være interesseret. Det samme gælder skibsreder John Fredriksen.

Medie: Norske storinvestorer ude efter Farstad

80 supplyskibe er forældede til opgaver i Nordsøen

Kristian Siem ude af redningsforsøg af Farstad

Status på grimt år for norske offshorerederier

Forsiden lige nu

T.K.B. Shipping lægger OW-strid bag sig med nyt plus

Det danske tørlastrederi T.K.B. Shipping er tilbage i plus i regnskabsåret 2016/17 efter et uvant underskud sidste år, som skyldtes, at selskabet var nødsaget til at betale to gange for brændstof købt af konkursramte OW Bunker.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere