ShippingWatch

Esvagt udvider samarbejde med Hess

Fra 2018 skal Esvagt med et nyt fartøj udføre opgaver for Hess, som specialskibe hidtil har varetaget, oplyser rederiet mandag.

Esvagt forlænger og udbygger samarbejde med Hess, oplyser rederiet i en pressemeddelelse mandag.

Flere års samarbejdet på Syd Arne-feltet bliver forlænget med tolv år og udbygget betragteligt.

Hidtil har Esvagt primært serviceret Hess i Syd Arne-feltet som stand by-skib for platformen, som forsyningsskib og som ansvarlig for at koble tankskibe til Hess’ produktionstanke.

"I den nye kontrakt udvides samarbejdet, så Esvagt fra 2018 også skal stå for service, vedligehold og inspektion af slangesystemet samt som serviceskib i forbindelse med arbejde på Hess’ ubemandede platforme. Det er operationer, som specialskibe hidtil har varetaget, men Esvagt vil med et nybygget skib specielt designet og udstyret til formålene også kunne løfte den opgave. Det muliggør en langt mere effektiv udnyttelse af ressourcerne og giver en optimal drift," skriver Esvagt.

Indtil starten af maj var det fartøjet "Esvagt Omega", som varetog opgaverne for Hess i Syd Arne-feltet. Opgaverne er overtaget af ’Esvagt Connector’ mens Esvagt bygger det nye specialdesignet skib. Det nybyggede skib vil gå i charter i 2018.

Esvagt runder en milliard i kriseår for branchen

Esvagt indgår tiårig kontrakt med MHI Vestas

To fonde køber Esvagt for milliarder

 

Forsiden lige nu

Shippingindustrien: Vi arbejder aktivt for miljøet

De store shippingorganisationer afviser hård kritik om at forhale arbejdet med bl.a. rederiernes udledning af CO2. Vi spillede en stor rolle i udviklingen af en ny miljøstrategi, fastslår ICS over for ShippingWatch.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere