ShippingWatch

132 supplyskibe kan miste kontrakter i Brasilien i år

Supplyrederier på stribe tabte kontrakter i Brasilien sidste år, men 2016 kan blive rigtig slemt, når 132 udenlandsk-flagede fartøjer afslutter kontrakter med det statslige olieselskab Petrobras.

132 udenlandsk-flagede supplyskibe afslutter i år deres kontrakter i Brasiliens olieindustri. Af de 44 norsk-ejede fartøjer, der er i fare for at miste deres kontrakter i Brasilien, sejler 23 af disse under norsk flag, viser en oversigt fra Westshore, som maritime.no har fået indsigt i.

Westshore-analytiker Inger Louise Molvær siger til det norske nyhedsmedie, at en række af de udenlandske fartøjer netop er i færd med at afslutte deres arbejde for det statslige olieselskab Petrobras, der i stigende omfang anvender skibe fra Brasilien, der har fortrinsret, når det tynder ud i opgaverne.

Farstad vinder offshore-kontrakter i Brasilien

En stribe fartøjer fik i 2015 annulleret deres kontrakter med Petrobras med alvorlige økonomiske konsekvenser til følge. Det har ramt selskaber som Havila Shipping, Deep Sea Supply, World Wide Supply, Siem Offshore, Solstad Offshore og Farstad Shipping.

Norsk supply-rederi overlades til långiverne

Offshore-rederier risikerer kæmpe nedtur i Brasilien

Offshorerederier mister kontrakter i Brasilien

Farstad taber 50 mio kroner på salg af offshoreskib

 

Forsiden lige nu

Her er ugens bedste historier fra ShippingWatch

Monjasa-retssagen rullede videre, mens tre store danske rederier aflagde regnskab, Torm annoncerede ansøgning om børsnotering i New York, og regeringen kom med vækstpakke i løbet af ugen. Alt sammen noget, der blev til overskrifter på ShippingWatch.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere