ShippingWatch

Deep Sea Supply i nyt ratefald

Det John Frederiksen-ejede offshore-rederi Deep Sea Supply kom ud af december med endnu et fald i de gennemsnitlige PSV-rater, mens AHTS-raterne steg en smule.

Endnu en gang har en børsmeddelelse fra offshorerederiet Deep Sea Supply, der er ejet af norske John Frederiksen, budt på et fald i de gennemsnitlige rateniveauer for den foregående måned.

Det gælder rederiets PSV-flåde på 15 skibe, hvoraf er de ti skibe lagt op. For de resterende fem PSV-skibe var den gennemsnitlige dagsrate i december 2015 på 10.800 dollars, hvilket er et fald fra 11.900 dollars i november.

For ankerhåndteringsflåden (AHTS) på 14 skibe var der dog ifølge børsmeddelelsen tale om en stigning i de gennemsnitlige rater til 12.500 dollars i december fra 11.500 dollars i november.

Rederiets kvaler koncentrerer sig ikke mindst om Brasilien, hvor fire ankerhåndteringsfartøjer og to PSV'er er blokerede.

John Fredriksen selskab trak Oslo Børs ned i 2015

Deep Sea Supply: Offshoremarked forværres

ABG: Her er dødssejlerne i norsk offshore

Forsiden lige nu

Der flyder flere containere igennem Rotterdam Havn

Rotterdam Havn har set en stigning på 10 pct. i mængden af containere i årets første ni måneder. Til gengæld falder volumen af olie og kul, hvilket skyldes den grønne omstilling, fortæller havnens CEO.

DOF Subsea finder ny COO

Offshorerederiet DOF Subsea har fundet sin nye COO, der skal stå for rederiets driftsstrategi og den daglige operation, oplyser det norske rederi.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere