ShippingWatch

Stort minus sender Atlantic Petroleums egenkapital dybere i rødt

Selvom tallene er skrevet med rødt på bundlinjen efter årets første tre kvartaler, forventer Atlantic Petroleum stadig, at man ved årets udgang har forvandlet farven til sort.

Atlantic Petroleum lavede et stort underskud i tredje kvartal, som sender selskabets egenkapital ud i et endnu mere negativt terræn.

Det fremgår af det færøske olieselskabs regnskab for tredje kvartal.

Selskabet, som er uden indtægter for tiden og faktisk har en negativ omsætning, lavede et negativt driftsresultat (EBIT) på 14,4 mio. kr., og på bundlinjen blev der tabt 16,0 mio. kr. efter skat. Det sender den samlede bundlinje for årets første tre kvartaler ned på minus 9,6 mio. kr.

Dermed var egenkapitalen nede på minus 90,2 mio. kr. ved udgangen af tredje kvartal og bankgælden oppe på 68,3 mio. kr.

Til gengæld har Atlantic Petroleum i november modtaget 17,4 mio. kr. af de norske myndigheder i skatterefusion, og derfor fastholder selskabet sin forventning om et plus på bundlinjen i 2017.

Atlantic Petroleum udpegede sidste uge Graeme Fawcett som ny midlertidig topchef. Hans opgave bliver at evaluere selskabets strategiske muligheder, inklusive opkøb eller et frasalg af virksomheden.

Graeme Fawcett afløser fredag Ben Arabo, der sagde op i slutningen af september, da han havde fundet et andet job.

Atlantic Petroleum udpeger ny direktør

Atlantic Petroleums direktør forlader selskabet

Atlantic Petroleums egenkapital på minus 75 mio kr

Forsiden lige nu

Norsk rederchef bliver søfartsrådgiver i FN

Sturla Henriksen, afgående direktør for Norges Rederiforbund, får nyt job i FN fra årsskiftet. Her skal han være med til at styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og myndighederne.

Tilsyn efterforsker dødsulykke på Maersk-rig

De norske myndigheder har åbnet en officiel undersøgelser af dødsulykken på Maersk Interceptor. En person omkom i sidste uge under ulykken på riggen, som er ejet af Maersk Drilling.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere