ShippingWatch

Siem-selskaber opgiver handel med kabelforretning

Forhandlingerne mellem Siem Offshore og Subsea 7 om en handel med Siem Offshore Contractors er ophørt uden resultat. Den norske rigmand Kristian Siem har ejerandele i begge selskaber.

De to norske offshoreselskaber Siem Offshore og Subsea 7 har opgivet at nå til enighed om en handel med førstnævntes kabelforretning.

Siem Offshore har i længere tid forsøgt at komme af med selskabet Siem Offshore Contractors, som installerer og reparerer undervandskabler til offshoreplatforme.

Den seneste uge har der foregået forhandlinger mellem Siem Offshore og Subsea 7 om selskabet. Men samtalerne er nu afsluttet uden resultat, oplyser Siem Offshore i en meddelelse onsdag.

Det sker til trods for, at den norske rigmand Kristian Siem er bestyrelsesformand i både Siem Industries, som er den ultimative ejer af Siem Offshore Contractors, og Subsea 7, hvor han ejer 21,4 pct. via sit holdingselskab.

Kabelforretningen fortsætter nu med at være en del af Siem-koncernen.

Kristian Siem afviser finansiel krise i sit offshorerederi

Siem beder sine banker om hjælp

Siem Offshore aflyser lysglimt i offshore

Forsiden lige nu

Norsk rederchef bliver søfartsrådgiver i FN

Sturla Henriksen, afgående direktør for Norges Rederiforbund, får nyt job i FN fra årsskiftet. Her skal han være med til at styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og myndighederne.

Tilsyn efterforsker dødsulykke på Maersk-rig

De norske myndigheder har åbnet en officiel undersøgelser af dødsulykken på Maersk Interceptor. En person omkom i sidste uge under ulykken på riggen, som er ejet af Maersk Drilling.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere