ShippingWatch

Solstad Farstad lægger otte skibe op

Det store nye norske offshorerederi Solstad Farstad skal lægge otte skibe op, og det kommer til at koste på medarbejderfronten, skriver E24.

Kort tid efter, at Solstad Farstad skuffede med sit regnskab for tredje kvartal, kommer offshorerederiet nu med flere dårlige nyheder.

Rederiet skal lægge flere skibe op, som der ikke er arbejde til. I alt har Solstad Farstad en flåde på 148 skibe.

"Det er rigtigt, at vi vil lægge op til otte skibe i oplag over vinteren," skriver Lars Solstad, koncernchef i rederiet i en email til E24.

Han tilføjer:

"Baggrunden for det er, at markedet forventes at være svagt i denne periode, som vi også rapporterede i forbindelse med fremlæggelsen af resultatet for tredje kvartal."

Oplægningen betyder, at flere ansatte skal afskediges, men antallet er endnu ikke fastlagt.

Solstad Farstads resultat for tredje kvartal var et underskud på 372 mio. norske kroner i selskabet, der blev til som en fusion i juni i år af de tre selskaber Solstad, Farstad og Deep Sea Supply.

De to store norske shippingprofiler John Fredriksen og Kjell Inge Røkke er med hver deres investeringsselskab, hhv. Hemen og Aker, storaktionærer i Solstad Farstad.

Solstad Farstad lægger ud med stort underskud

Solstad Farstad sælger igen ud af flåden

John Fredriksen topper listen over Norges rigeste

Forsiden lige nu

T.K.B. Shipping lægger OW-strid bag sig med nyt plus

Det danske tørlastrederi T.K.B. Shipping er tilbage i plus i regnskabsåret 2016/17 efter et uvant underskud sidste år, som skyldtes, at selskabet var nødsaget til at betale to gange for brændstof købt af konkursramte OW Bunker.

Seneste Offshore

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere