Log ind

"Se havvind som en erhvervsstyrke"

martinlidegaard.jpg Rederier:

Danmark kan noget særligt på havvind. Rederier som er aktive indenfor eksempelvis opsætning af havvindmøller har dog en udfordring, da de skattemæssigt er ringere stillet end konkurrenterne i eksempelvis England, Norge, Holland og Tyskland.

Offshorekrisen rammer Singapore-selskaber igen

Singapore skyline.jpg Offshore:

Ezion, endnu et af Singapores offshore-selskaber, er gået i betalingsstandsning, og handlen med aktierne på børsen er suspenderet. Det har shippingserviceselskabet Marco Polos aktier været siden maj, og det seneste regnskab herfra lover heller ikke godt for fremtiden.

Maersk Drilling anses som det næste opkøbsmål

Maerskdrilling.jpg Offshore:

Transoceans køb af Songa Offshore manifesterer den opkøbsbølge i industrien, hvor Maersk Drilling af flere analytikere ses som det næste store mål. Transocean havde angiveligt også kig på Maersk Drilling, som selv de helt store spillere dog betegner som en ordentlig mundfuld.

Kapitalfonde gør milliardindtog i Nordsøen

Troll A - Photo Harald Pettersen - Statoil.jpg Offshore:

Tre år efter at olienedturen satte ind, begynder markedet endeligt at finde sig selv igen. Men med helt andre priser og helt nye aktører. Nogle af dem er store internationale kapitalfonde, som er på vej ind i Nordsøen med milliarder. Se her, hvem de nye fonde er.

Den norske stat høster igen guld fra oliefelterne

borerig offshore.jpg Offshore:

Det statslige norske energiselskab, Petoro, der frem for alt ejer en tredjedel af alle olie- og gasfelter på norsk sokkel, kan nu også mærke, at olieudvinding begynder at blive en bedre forretning igen. Halvårsresultatet er væsentlig styrket i forhold til sidste år, viser regnskabet.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE