ShippingWatch

Offshore

Maersk Drilling i ny alliance med Aker BP og Halliburton

Maersk Drilling har indgået en alliance med norske Aker BP, hvor også Halliburton spiller en rolle. "Vi ser et stort potentiale i et dybere samarbejde på tværs af branchen for at eliminere ineffektivitet og skabe fælles værdi," siger CEO Jørn Madsen.

Siem beder sine banker om hjælp

Det norske offshorerederi Siem har spurgt sine banker om hjælp med udsigt til en længere krise for offshore supply-markedet, oplyser rederiet i en meddelelse mandag. Andre strategier er også i støbeskeen.

Her er sidste uges bedste historier fra ShippingWatch

Monjasa-retssagen rullede videre, mens tre store danske rederier aflagde regnskab, Torm annoncerede ansøgning om børsnotering i New York, og regeringen kom med vækstpakke i løbet af ugen. Alt sammen noget, der blev til overskrifter på ShippingWatch.

Her er Oljefondets største investeringer i olie

Oljefondet har bedt om lov til at sælge ud af sine aktier i olie og gas, fordi man mener, at Norge er for eksponeret mod sektoren. Fonden har olieaktier for et trecifret milliardbeløb. Se her hvor de er investeret.

Norges hovedrige oliefond vil ud af olie

Norges Bank, som investerer pengene fra den norske olieeventyr i Oljefondet, har bedt den norske regering om lov til at sælge ud af sine olie og gasaktier. Fonden ejer olieaktier for 229 mia. danske kr.

Her er sidste uges vigtigste historier på ShippingWatch

Maersk måtte nedpræcisere forventningerne til Maersk Line for i år, men på Esplanaden kunne man glæde sig over en vigtig nyhed om overtagelsen af Hamburg Süd. Også retssagen mod Monjasa-stifteren Jan Jacobsen prægede sidste uge på ShippingWatch.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere