Log ind

Aker BP udruller storstilet strategi

kejllingerøkke.jpg Offshore:

Den nyetablerede olie- og gasgigant vil være størst på den norske sokkel, når det kommer til udforskning efter nye olieboringer. Samtidig loves aktionærerne et årligt udbytte på 250 mio. dollars, der skal øges, når Johan Sverdrup-feltet kommer i produktion.

Farstad må droppe at indfri lån til tiden

Farstad Shipping Sirius Offshore:

Farstad Shipping når ikke at betale et obligationslån, som udløber i februar. Det kriseramte offshorerederi har desuden måttet bede sine sikrede långivere om henstand på sin gæld frem til slutningen af februar. Norske rigmænd spøger stadig i kulissen.

Kuwait køber sig ind i norske oliefelter

Sleipner - Photo Kjetil Alsvik - Statoil.jpg Offshore:

Kuwait Foreign Petroleum Exploration Company, som er ejet af Kuwait, har købt sig ind i flere oliefelter på den norske felter. Sælgeren er det franske olieselskab Total. Med salgene fortsætter statsejede olieselskaber fra Mellemøsten deres indtog i Norge.

Statoil håber på at ramme jackpot i 2017

Forus-East-Statoil Offshore:

Statoil skal bore seks såkaldte high impact-brønde til næste år, der alle kan gemme på store reserver af olie. Selskabet har især høje forventninger til Korpfjell-feltet i Barentshavet. Feltet kan måske indeholde helt op til tre gange så meget olie som Johan Castberg.

Oliechef: Maersk gør det nødvendige

MartinPeterNaesby.JPG Offshore:

Det er ikke utroværdigt, at Maersk Oil holder døren åben for en Tyra-aftale, selv om det vil overskride den deadline, som selskabet har fastholdt var sidste udkald. Det siger chefen for brancheorganisationen Olie Gas Danmark, som ellers er ordknap om forhandlingerne.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE