Log ind

Singapore vil have flere investorer på banen

Singapore skyline.jpg Rederier:

På trods af sin ubestridelige rolle som verdens shipping-centrum, har finansiering til maritime virksomheder haltet efter i Singapore, som nu vil forsøge at få rederier og investorer til at have en tættere kontakt. Forståelsen af shipping som investering er en af udfordringerne.

Sidste uges bedste historier på ShippingWatch

brian.jpg Rederier:

Det blå vækstteam fremlagde sine anbefalinger til regeringen, men ifølge erhvervsminister Brian Mikkelsen er der stor usikkerhed om et af de mest centrale forslag. DHT afviste samtidig et forsøg fra Frontline på at forhindre handlen med BW Group i ugen, der gik på ShippingWatch.

Sidste uges bedste historier på ShippingWatch

lauritzen1.jpg Rederier:

J. Lauritzen lukkede strid med obligationsejerne med penge fra sin ejer, flere deltajer blev kendt om EU's godkendelse af opkøbet af Hamburg Süd, mens Rickmers Maritime Trust måtte opgive overlevelsekampen. Læs også om XO Shipping, Nordic Tankers og von Appen-familien.

Minister: EU kan bremse dansk tonnageskat

Brian Mikkelsen2 PEDERSEN RUNE AARESTRUP.jpg Rederier:

EU-Kommissionen tøver med at godkende en udvidelse af den danske tonnageskat i Nordsøen, som et flertal i Folketinget blev enige om for 16 måneder siden. "Jeg er både irriteret og meget ærgerlig," siger erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) til ShippingWatch.

50.000 tons skrot skal fjernes fra Tyra

tyra.jpg Offshore:

Det bliver muligvis svært for danske virksomheder at tilbyde den nødvendige erfaring, når Tyra-feltet skal nedtages og ombygges. Det er ikke mange danske virksomheder, der har prøvet kræfter med lukning og fjernelse af hele eller dele af olie- og gasplatforme.

Siem-ejer tilbyder at købe obligationer

DSC_2064.jpg Offshore:

Kristian Siems selskab Siem Industries, som ejer offshorerederiet Siem Offshore, tilbyder obligationsejere i selskabet at købe obligationer for op mod 200 mio. norske kr. mod en blåstempling af de planer, der blev fremlagt tidligere på ugen.

Aker-chef er klar til store opkøb

øyvinderiksen.jpg Offshore:

Aker er klar til fortsat at være en afgørende spiller i den igangværende konsolidering af oliebranchen. Koncernchef Øyvind Eriksen siger til Dagens Næringsliv, at koncernen har fokus på at lave både store og små opkøb.

Siem Offshore vil forlænge milliardlån

header_toppageid172.jpg Offshore:

Siem Offshore vil forlænge løbetiden på to norske obligationslån. Offshorerederiet, som er kontrolleret af Kristian Siem, vil desuden udstede aktier for i alt 190 mio. norske kr. Emissionen er fuldt ud garanteret af den største aktionær, Siem Europe.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE