ShippingWatch

Offshore

DOF Subsea finder ny COO

Offshorerederiet DOF Subsea har fundet sin nye COO, der skal stå for rederiets driftsstrategi og den daglige operation, oplyser det norske rederi.

Olieindustrien skrotter rekordmange rigge

Der blev sendt flere dybvands-rigge til ophugning i tredje kvartal i år end nogensinde før, og det tyder på et marked, der nok aldrig helt kommer sig. Det skriver Bloomberg.

Vitol er bekymret over kurdisk konflikt

Der er en risiko for, at eksporten bliver ramt af konflikten i det nordlige Irak, hvor den irakiske hær har overtaget en række oliefelter i Kirkuk-regionen. Det siger Vitols topchef til Financial Times.

Wilhelmsen går mod strømmen med Norsea-opkøb

Den norske koncern Wilhelmsen har købt majoriteten i Norsea Group på et tidspunkt, hvor flere selskaber løber i den modsatte retning. Der er bedre tider på vej, vurderer Wilhelmsen over for ShippingWatch.

Tidewater skal finde ny topchef

I august lagde det amerikanske offshorerederi Tidewater en rekonstruktion bag sig. Nu skal bestyrelsen finde en ny topchef, som skal føre rederiet gennem det fortsat udfordrende miljø.

Esvagt mistænkes for at forskelsbehandle kvinder

Det danske rederi Esvagt bliver mistænkt for at forskelsbehandle kvindelige jobansøgere med et højdekrav, som ifølge en ekspert kan være ulovligt. Det sker på et tidspunkt, hvor offshorerederiet mangler ansatte.

Total overskrider igen budgettet på norsk felt

Udbygningen af det norske oliefelt Martin Linge bliver dyrere end forventet. En ny opgørelse viser, at budgettet ventes at blive overskredet 1,36 mia. kr. i forhold til olieselskabet Totals oprindelige plan.

Her er flere af Seadrills store obligationsejere

Obligationsejerne er igen blevet den ubekendte ejerinteresse, der kan ende med at blokere for en restrukturering, denne gang i Seadrill. Blandt de usikrede obligationsejere er der dog flere, der støtter planen. Nu sættes der navne på fire af investorerne.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere