Log ind

Monjasa bekræfter underskud på 26 mio dollars

monjasa10.jpg Offshore:

Den danske bunkerkoncern Monjasa har mandag fremlagt regnskabstal, som viser et underskud på 26 mio. dollars. "Det er svært at gardere sig imod en global shippingkrise," siger CEO Anders Østergaard. Første kvartal af 2017 giver imidlertid overskud, oplyser selskabet.

Ny topchef skal omstille israelsk rederi

Zim2.jpg Offshore:

Det israelske containerrederi ZIM får ny topchef til sommer. Han skal omstille selskabet til den nye virkelighed på containermarkedet, hvor rederiet står uden for de tre store alliancer. Ifølge Wall Street Journal er flere aktionærer positive over for et salg.

Olieprisen når laveste niveau i 2017

skifer.jpg Offshore:

Frygt for at den amerikanske skiferolie skal udligne effekten af Opecs produktionsloft har olieprisen ned på sit laveste niveau i 2017. Et uventet stort fald i de amerikanske lagre af råolie trækker til gengæld i den rigtige retning.

Semco Maritime leverer nyt stort underskud

Press8.jpg Offshore:

Den Esbjerg-baserede virksomhed led også i 2016 kraftigt under den faldende aktivitet indenfor olie- og gas. Bundlinjen gik i rødt for tredje år i træk med det største underskud i den treårige periode, og selskabet måtte også sidste år fyre medarbejdere.

Dongs CFO ryster ikke på hånden

Marianne Wiinholt.jpg Offshore:

Tysk nulbud, intet salg af oliedivisionen og få byggeprojekter af havmølleparker. Nyhedsstrømmen har været usædvanlig omkring Dong Energy i første kvartal. En svag indtjening er dog ikke noget man skal være bekymret for, lyder det fra selskabets finansdirektør.

Statoil i gang med boring i Arktis igen

West Hercules in the Barents Sea - Photo Ole Jørgen Bratland - Statoil.jpg Offshore:

Statoil tager igen fat på boringer i Arktis i Barentshavet trods protester, skriver flere medier. "Nu skal vi teste det, som kan skabe næste kapital af Norges oliehistorie," siger Jez Averty, der er chef for Statoils aktiviteter på norsk og britisk sokkel.

Singapore vil have flere investorer på banen

Singapore skyline.jpg Rederier:

På trods af sin ubestridelige rolle som verdens shipping-centrum, har finansiering til maritime virksomheder haltet efter i Singapore, som nu vil forsøge at få rederier og investorer til at have en tættere kontakt. Forståelsen af shipping som investering er en af udfordringerne.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE